Pickle Lovers, Pickle Vodka arról szól, hogy az új Boozy legjobb barátod

Gondoskodj az emberekről, figyelj: Tudod, hogy a Whiskey Pickles a legjobb kalandos dolog, ami valaha is történik a savanyúságokkal, de most a Dill Pickle Vodka itt van az egyikben. Marty Lloyd, a Chilled Dills Vodka együttes találta a vodka és a savanyú levét egy floridai tengerparti üdülésre, amikor apja azt javasolta, hogy dobják el a cuccot. Gyorsan előre hat évvel, amikor találkoztam az új kedvencem.

kép

Chelsea Lupkin

A savanyú vodka készítéséhez a folyamat lényegében ugyanaz, mint a saját otthonában: vodkát, pipacsot adsz egy infúziós zsákba (alapvetően csak egy óriás teáscsészét), majd öntsük a savanyú italokat és egy kicsit só, és hagyják, hogy üljenek.

kép

Chelsea Lupkin

Az eredmény FANTASTIC. Tudod, hogy mikor veszel egy pickleback lövés a savanyú lé lehet csak egy tad túlterhelt? Ez nem ilyen. Ez a tökéletes mennyiségű rágó (ne aggódj, még mindig kap egy csomó savanyú lé íz) és valami sós.

kép

Chelsea Lupkin

Kóstoltam a vodkát egy véres marhában (SO GOOD) és egy citrommal (hogyan nem ettem egész életemben ?!), és el volt fújva, hogy mennyire ízletes. MINDEN savanyú freak – tudod, hogy ki vagy – szüksége van egy üvegre ez a karácsonyi raktározásuk során.

Nézze meg többet

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...