Pirított Ravioli a legjobb Anytime App

Tudja, hogy néhány előétel nagyon szezonális? Nincs törvény, amely megakadályozná, hogy a legyilkolt tojásokat egy nyári cookout-hoz készítsék, de nyilvánvalóan húsvétnak szánják, éppúgy, mint a sült brie a Hálaadásért. Az ellenkezője a pirított raviolák esetében igaz. Bármilyen alkalom, minden nap, jó ok arra, hogy a ropogós St. Louis snack.

pirított ravioli

Chelsea Lupkin

Normális esetben a “pirított ravioli” sült, de ezeket a sült harapásokat éppoly kielégítőnek találtam. Mentse el a sült verziót, ha nem vagy az, aki a forró olaj palackját takarja – akkor kevésbé lesz bűntudata.

pirított ravioli

Chelsea Lupkin

A raviolák kenyérsütéshez való átvételéhez másoltam a munkatársaimat, Candace zseniális hackjét. Ahelyett, hogy felállítaná a kotrási állomást, amelyhez egy csomó tálat kell piszkolni, egyesítsen mindent (egyszerre egy összetevőt egy egyszerre) egy nagy visszazárható műanyag zacskóban, és rázza fel a szívét. Néhány rúd kicsit dübörgő lehet, ha öntjük rá a lapra, de a karby bevonat többet jelent, hogy egy harapásonként több csomósodás van – ami aligha rossz dolog.

ELÉRHETŐ VÉTEL.

PIN A KÉSŐBB.

Pirított Ravioli Pinterest


Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...