Van egy komoly időmegtakarítás a hack készítéséhez, ezek a csirke sült Steak Bowls

Szerezd meg a receptet.

Ha megpróbálsz enni tiszta – vagy kezelni Gwyneth Paltrow 5 napos méregtelenítőjét – kerülje el a szemét. Gyorsan. Mert mindössze egy pillantást vetni a déli legnagyobb kényelmes ételekre (egy tálban!), Hogy elengedjék a káposzta salátákat és a csirkehúsleves levest. Ez az étkezés a hús-és burgonya szerető válasza a quinoa és Buddha tálak. Határozottan nem a diétás ételek – ez sokkal inkább a bátorságod, a lelket kielégítő viteldíj -, és komoly trükk van arra, hogy a csirkemell pörkölt szendvicseket és a mártást a tetejére tesszük. Ez az a fajta időmegtakarító, ami valóban magával viszi akar hogy csirke sült steak. Ígéret.

Csirke Fried Steak Bowl

Jonathan Boulton

Először is, be kell állítania egy kotrási állomást, ami sokkal megfélemlítőbbnek tűnik, mint valójában. Csak két sekély tálat készítesz: egyet a liszttel, a sóval, a borssal, a fokhagymaporokkal és a cayenne keverékével, valamint az egyiket a tojással, közvetlenül a sütő mellett. Préseljünk kockás steaket a harapás méretű darabokra, előmelegítsünk egy serpenyőt kb. Egy hüvelyk magas olajjal (közepes magas hőmérsékleten, az olaj csillog majd egy kicsit, amikor szép és forró). A fogasokat használva befedje a steak darabokat a lisztkeverékbe, majd a megvert tehenekbe, majd vissza a lisztkeverékbe. Helyezzük az olajba, kb. 2-3 percig sütjük a rögöket, amíg aranybarna színű, majd tegyük egy papírtörülközővel ellátott tányérra.

Csirke Fried Steak Bowl

Jonathan Boulton

Itt jön be a csapda: A zsír nagy részét ürítse ki, de nem mindet. Azt akarod, hogy körülbelül 1/4 csésze maradjon a serpenyőben. Lisztbe öntjük, egy evőkanál egyszerre, főzzük a keveréket középhőmérsékleten. Bumm! Most hoztál létre egy roux-ot, mind ugyanabban a serlegben. Lassan habverővel a tejjel, sózzuk meg sóval és borssal (és talán egy csípős cayenne-t, ha szereti a rúgást), és készen állsz.

Ezeknek a tálaknak a legjobb része az, hogy hozzon létre egy saját, saját vacsoras sávot, felállítva a tálak palackjait, és hagyja, hogy az emberek testreszabják őket, ahogyan azt látják. A búzasült burgonya az alap számára kötelező, bár az édesburgonya, a rizs vagy az aprított romaine is működhet.

Ami a toppings, megy buck vad:

 • kukorica
 • reszelt sajt
 • grillezett hagyma
 • borsó
 • zöldbab
 • scallions (vagy scottos)
 • csípős szósz

  Soha nem fogsz felütni a meghajtót az egyik ilyen KFC tálcába.

  PIN IT FOR later:

  kép

  Kövesse Delish-et Instagram.

  Loading...