Van egy ragyogó hack a Rainbow Frosting készítéséhez

Szerezd meg a receptet.

Túl jónak tűnt ahhoz, hogy igaz legyen, mint egy $ 20 számla megtalálása az utcán (ez nem Spencers geg), vagy alacsony kalóriatartalmú fagylalt kipróbálásával, amely valóban jó ízű. Ezért a második szerkesztő, Joanna Saltz elmondta, hogy tökéletesen forgatható szivárványos fagylást használhatsz egy csomó újracsatlakozható műanyag zacskóval és néhány Saran fóliával, amit BS-nek hívtunk. És meg kellett próbálni, ASAP.

Szivárvány Swirl Cupcakes

John Komar

A koncepció egyszerű volt: készítsünk egy óriási darabot a vajkrémfagyasztásról – szeretjük ezt az egyszerű, mégis elbűvölő receptet – osztjuk tálakba, és használjuk az élelmiszer-színezést, hogy öt különböző árnyalatot színesítsen. Minden színt egy másik szendvics táskába öntse be, lezárja, és levágja a sarokból.

Ezután tegyen egy darab műanyag csomagolást az asztalra, és csavarjon egy vastag sorba minden színt (kb. Fél hüvelyk vastag), minden egyes sorban a fagyás megérintette egymást.

Szivárvány Swirl Cupcakes

John Komar

Get Kiddie With It.

Most már készen állsz a korábbi óvodai önzésre, és a fagylaltot egy logba forgatod, mintha Play-Doh kígyó lenne. Komolyan, ez csak te. Csavarja le a végeket, és vágja le az egyiket, majd az egész tekercset egy csőzsákba fogja. Csillag alakú csőcsúcsot használtunk, de bármit is használhatsz, amit érzel. Minél nagyobb a csúcs, annál jobb, mivel mind az öt színt egyszerre kell összenyomnia. (Wilton 3. méretét választottuk)

Szivárvány Frosting Hack

John Komar

Ez olyan egyszerű. Ígéret.

Menj őrült a Cupcakes.

Természetesen, ha szivárványos kavargással tölti a kezeit, akkor nem megy a régi, vanília süteményhez. Olyan ez, mint egy falatozó stadion építése, és csak egy magas szintet csinálsz – nagy vagy menj haza. Vagy ebben az esetben mindenképpen dupla szivárványt kell keresnie.

Szivárvány Swirl Cupcakes

John Komar

A folyamat nem lehet egyszerűbb: használjon fehér torta tésztát (doboz keveréket vagy házi készítésű), oszd meg öt tálba, és adjunk hozzá néhány csepp élelmiszert a színárnyalatokhoz. Adjunk hozzá egy kanál minden színt egy csésze egy muffin ón, és használja a fogpiszkáló finoman megdönti őket.

Sütés, fagy, és figyelje az embereket, hogy nehezebben tudják elfelejteni a Double Rainbow fickót a YouTube-on. A reakciók önmagukban teszik ezt az erőfeszítést. Bizalom.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...