VIDEO: Pickle sóoldat = A Cure-All for Pickle Freaks

Welp, csak akkor, ha úgy gondolja, hogy a világnak nincs szüksége több savanyúság termékek – haha! hogyan tudnád?! – ez megtörténik: két Jersey csapat bemutatkozik egy olyan termékkel, amely segíti őket a … másnaposságokkal. (LOL.) Igaz: Harris Derner és barátja, Mike Belicose összeszedték azt, hogy amikor előző este a Pickleback lövésekkel nagyot mentek, másnap nem volt másnaposság.

kép

Vineet Sawant

Így hát elindultak, hogy megteremtsék az oldalán lendületet, a Brine Brothers-et.

Vásárolja meg a Pickle sóoldatot, $ 7

Ahogy a neve is jelzi, a Sólyom testvérek egy sörték sorozata, melyeket a pácolt szívvágyak is meg lehetnek fogyasztani. Néhány ember reggel felveszi a lövést a bélrendszer egészségéért … mások visszahúzódnak a pickleback-ekbe … mások még (és utána) intenzív edzést isznak. Harris, az egyik alapító, egy üveg 1/4-ét iszik minden egyes nap. (Van valami, srácok – komoly izmok vannak.)

kép

Vineet Sawant

Megkínáltuk a Chili Cherry Fire aromát, ami habaneros, száraz chili paprika és apró vörös chili pelyhek lenyűgöző rúgása; ez egy hármas fenyegetés. Ez a cucc őrülten elbűvöli. Nem tudom, hogy kicserélné-e a kávé szokásaimat, de a szeszes italokkal nem tudsz rosszul járni.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...