14 dolog, amit nem tudott Anthony Bourdainről

Anthony Bourdain

Getty Images

Anthony Bourdain nem olyan volt, mint a legtöbb híresség szakács és az élelmiszer-személyiség a csinos és rendezett stúdió konyhájával. Persze, rengeteg tipp volt arra, hogyan kell tökéletes steaket főzni, de a világ messziről is eljutott, és félelem nélkül bevigye az ételt a helyiekkel, Obama elnökrel és mindenki között. Hirtelen halála öngyilkosságról számol be, a rajongók és a szakácsok megdöbbentettek. Itt egy pillantást vethetsz olyan dolgokra, amiket nem tudhatsz a kimeríthetetlen szakácsról.

Provincetown seafood restaurant

Első főzési munkája a Cape Codon volt.

New Yorkban született Bourdain sok időt nyert a családjával Franciaországban, miközben felnőtt, és ott próbálta az első osztrigát. Később a vacsorait a különböző éttermekben lévő konyhahelyiségekben töltötte a Provincetown-ban, Massachusetts-ben, ami arra késztette érdeklődését, hogy séfré váljon.

anthony bourdain

Elhagyta az egyetemet, és küzdött a drogokkal.

Két évig a Vassar Főiskolán folytatott diplomát követően Bourdain felszólította, hogy kilép, majd továbbtanulva a Culinary Institute of America-ban. Első könyvében nyíltan beszél a kokain és a heroin hosszú idejű függőségéről, amelyet végül.

“Megértettem, hogy nagyon szerencsés szünetet tartok itt, és statisztikailag nem valószínű, hogy újra megtörténik Férfi folyóirat. “Nagyon óvatos voltam, hogy ne f * cking fel a lehetőségeket, hogy már azóta.”

Anthony Bourdain

Getty Images
De határozottan állt a kábítószer-mentesség mellett.

Míg Bourdain még mindig alkoholt ivott, abbahagyta a dohányzás után apát, és ezt megelőzően abbahagyta a kábítószert. Korábbi függőségéről írta Reddit: “A legtöbb ember, aki heroint és kokaint kiabál, mindent fel kell adnia, talán azért, mert a tapasztalataim végül olyan szörnyűek voltak, soha nem voltam hajlandó visszatérni.”

<p>Bourdainnek nem a leginkább az élettel teli vágya van, az Élelmiszerhálózat csillagai, de ő is egy host nevet adott;<em data-redactor-tag=A Cook’s Tour a csatornán 2002-2003 között. Az utazási csatorna felkapta őt a rendkívül népszerű show befogadására;Anthony Bourdain: Nincs foglalás, és később, ;A Layover. Bourdain 2013-ban váltotta fel a CNN-t;Anthony Bourdain: Ismeretlen alkatrészek, amely még mindig új epizódokat forgat.

“title =” Anthony Bourdain ”
class = “lazyimage lazyload”
src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63af229e81_-_anthony-bourdain-car-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & resize = 480: *”
/>

Régen élelmiszervásárlási műsort mutat.

Bourdain nem éppen a legtöbb Élelmiszerhálózat csillagának vidám elszántságát tartja, de ő is vendégül látott egy show-t A Cook’s Tour a csatornán 2002-2003 között. Az utazási csatorna felkapta őt a fogadója mellett a rendkívül népszerű show-nál, Anthony Bourdain: Nincs foglalás, és később, A Layover. Bourdain 2013-ban váltotta fel a CNN-t Anthony Bourdain: Ismeretlen alkatrészek, amely még mindig új epizódokat forgat.

anthony bourdain

Könyvei a bestsellerek.

Bourdain “Konyha bizalmas: Adventures in the Culinary Underbelly” kiadványa egy eredetileg kiadott cikkből származik A New Yorker. Miután felszállt A New York Times bestseller listát, még kettőt írt, ami 2001-ben és 2006-ban is megcsinálta. A közelmúltban Bourdain írta egy grafikus regényt, Szerezd meg Jiro-t!, továbbá étvágyuk, egy szakácskönyv.

Anthony Bourdain

Ő evett a világon.

Ne tévedj – Bourdain főzött -, de sok időt töltött rád. Saját utazásai és filmfelvétele során Bourdain körbejárta a világot, a Hanoiban szalagot, a hummusot Bejrutban és Borneóban élő emberekkel ivott. Mindig ő volt a fickó, aki ajánlásokat kért, függetlenül attól, hogy nyaralni járt.

anthony bourdain eric ripert

Getty Images
Legjobb barátai voltak egy Michelin-csillagos szakácsmal.

Miután Bourdain említette Éric Ripert szakácsot Konyha bizalmas, felhívta a Le Bernadin tulajdonosát, és ebédre hívta. A kettő legjobb barátok voltak, és Ripert gyakran utazott Bourdainnal Kínával és azon túl is a forgatás során. Ripert Bourdainnal Franciaországban volt, amikor elhunyt.

anthony bourdain wife

Második felesége vendéglátóhely volt.

Bourdain második felesége, Ottavia, egy Ripress étterme egyik házigazdája volt, amikor a Bourdain-nal kezdődött a forgószél-romantika. Második napján a páros egy séf késsel egyezik a tetoválással, és 2007-ben született lányuk Ariane után 11 nap alatt kötegelték a csomót. A párosok 2016-ban szétváltak, de jó állapotban maradtak, annak ellenére, hogy Bourdain életében új nő volt.

kép

Instagram / @ottaviabourdain
Ő volt odaadó apja.

Bourdain és Ottavia gyermeke volt – az első és egyetlen – 2007-ben. Ariane születése után, most 11 éves, Bourdain úgy döntött, hogy óvatosabban él, legalábbis a régi rohadtsághoz képest. Elmondta a PEOPLE-nak: “Visszatekintve, nem tudom, hogy ma megtenni fogom – most, hogy apám vagy ésszerûen boldog vagyok -, amikor a sziklákról a Water Travel Channel.

kép

Getty Images
Nagyon szerelmes volt.

Bourdain 2017 elején kezdte meg a színésznő és az Asia Argento rendezõt. A PEOPLE-vel idén idõben egy interjúban Bourdain azt mondta, hogy “olyan boldog, hogy nem emlékszem”, és “boldogan olyan módon, biztosan “, az Argento-ra hivatkozva.

anthony bourdain tattoos

Lenyűgöző tetováló gyűjteménye volt.

Bourdain “rosszfiú séfje” képe nem csak a múltjából származik – éles nyelve és a hozzácsapott bőr hozzáadásra került. A szakács sírján kívül jobb koponyája volt a jobb vállán, és a bal vállán egy ouroboros – egy kígyó, amely a farkát nyeli – Nincs foglalás Malajziában. Volt egy a karján, amely “Nem vagyok biztos a semmiben”, az ókori görögben, és egy skorpió tat, hogy egy házi partira vette a forgatást Ismeretlen részek Nashville-ben.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Netflix
Ő is producer volt.

Bourdain kezdett fogadni Ismeretlen részek 2013-ban az utazási csatorna elhagyása után, de nem csak a show sztárja volt. Aktív producer volt, aki saját hangfelvételeit írta, és segített kiválasztani a zenét az egyes epizódokért. Emellett filmeket is készített, köztük a dokumentumfilmeket is Jeremiás torony: Az utolsó nagyszerű és Elpazarolt!

anthony bourdain jimmy fallon

Nem volt türelme a szakadék nélküli szakácsoknak.

Bourdain véleménye szerint minden ember, aki értékes sóját, elég okos ahhoz, hogy a konyhában egyes normál ételeket dobjon. “Ideális társadalomban mindenkinek 12 év alatt képesnek kell lennie arra, hogy alaposan megossza néhány alapvető dolgot” – mondta Férfi folyóirat. “Mindenkinek tudnia kell, hogyan készítsen omlettet, mindenkinek tudnia kell, hogyan kell egy csirkét sütni, hogyan kell megfelelően sütni egy steaket, hogyan kell egy alapvető – nagyon alapvető – pörköltet vagy levest készíteni, elkészíteni az alapvető zöldségeket és tésztaféléket.”

<p>“Szinte soha nem jó ok, hogy egy gépen enni, soha nem érzed jobban a repülőgépes étel után, mint korábban,<span class=Bourdain, mondja;Nemes. ;Nem vitatkozhatunk arról, hogy a légitársasági ételek általában szarnak, ezért szeretjük a csúcsát, hogy feltöltsék a repülőgépet. “Ha van étkezés, akkor feltöltem a helyi különlegességet, Tokióban kapok ramen, Szingapúrban kapok valamit a reptér hajóközpontjából, a Shake Shack a Kennedy repülőtéren a legjobb.

“title =” A repülőtéri élelmiszerektől távol tart. ”
class = “lazyimage lazyload”
src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/17/24/1024×683/gallery-1497629509-airplane-interior.jpg?resize=480:*”
/>

A repülőtéri élelmiszerektől távozott.

“Szinte soha nem jó oka enni egy repülőgépen, soha nem érzed jobban a repülőgépes étel után, mint előtte” – mondta Bourdain Nemes. Nem vitatkozhatunk arról, hogy a légitársasági ételek általában szarnak, ezért szeretjük a csúcsát, hogy feltöltsék a repülőgépet. “Ha van étkezés, feltöltem a helyi különlegességet, Tokióban ramen leszek, Szingapúrban kapok valamit a reptér hajóközpontjából, a legjobbat a Shake Shack a Kennedy repülőtéren.”

Anthony Bourdain

Netflix
Volt zseniális trükkje, hogy megtalálja a legjobb ételeket a városban.

Amikor a helyekre nem volt (nincs sok), Bourdainnek volt egy okos módja annak, hogy tippeket kapjon a go-to-food megállókkal kapcsolatban: “provokálja a nerd dühöt online” – mondta Nemes. “Menjünk számos foodie weboldalra, ahol beszélgető fórumokkal találkozhatunk. Tegyük fel, hogy Kuala Lumpurba utazik – egyszerűen tegye fel a Malajzia fórumon, amelyet nemrég tért vissza, és volt a legjobb rendang a világegyetemben, és adja meg a hely nevét, és mindezek a bosszantó táplálkozók dühös válaszokat fognak bombázni arról, hogy az a hely bolond, és jobb helyet adjon neked.

<p>Ha kíváncsi, melyik étel lesz az éttermi menüsorok egésze a következő évre, Bourdainnek van egy előrejelzése. Fogadása az, hogy a filippínó étel, egy disznóhéj, amely a disznó különböző részein készült; hamarosan nagy az igény az Egyesült Államokban: “forró, csillogó, ropogós, ragacsos, finom sertéshúsdarabok sok textúrával” – mondta a CNN Fülöp-szigeteki interjújában.</p><p>“title =” Ő tudja, mi lesz a következő nagy élelmiszer-trend. ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/17/25/3200×2135/gallery-1498152699-6867764845-af171731d1-o.jpg?resize=480:*”<br/>/></picture><p></span></p></div></div></div><div class=

Mindig tudta, mi lesz a következő nagy élelmiszer-trend.

Ha valaha is elgondolkodtál, melyik étel lenne az éttermi menük után, Bourdainnek volt jóslata. 2017-ben arra törekszik, hogy a fülöp-szigeteki tál, a sertés különféle részeit tartalmazó sertésborda hamarosan nagy kereslet lesz az USA-ban. “Forró, csillogó, ropogós, ragadós, finom sertéshúsdarabok sok textúrával, “mondta egy interjúban a CNN Fülöp-szigeteken.

kép

Ne felejtsd el megcsinálni később!

Loading...