8 dolog, amit soha ne rendeljen a Cracker hordótól

kép

Flickr

A Cracker Barrel a homestyle, az ország főzéséről ismeretes – ami nem teljesen ismert egészségesnek. A menürendszerben van egy maréknyi gyöngyszem, amely nem fogja megtörni a diétát, de nagyobb valószínűséggel olyan kalóriatömegű és nátrium-nehéz ételekre kerülhet. Kerülje el ezeket.

kép

A Cracker Barrel jóvoltából
Sült Apple Dumplin ‘

A Cracker Barrel minden desszertje többet tartalmaz, mint a maximális cukormennyiség naponta, de az alma sütése komolyan ijesztő. Jön a pekándió, a vanília fagylalt és az almamártás, amely 118 mg-ot emel a cukorhoz – ez egy ötvenszer annyi, mint egy átlagos napi átlag. A kalóriaszám is megrémít: 1,720.

kép

A Cracker Barrel jóvoltából
Kagylós halászlé

Rendeljen bármit is, csak ezt a tengeri levest, ha valami melegséget szeretne. Egy tálban 1800 gramm nátrium, 54 szénhidrát és 880 kalória található. Nem csak egy, hanem két keksz csomagot is felszolgálnak, amelyek együtt kevesebb fele szénhidrátot tartalmaznak, mint a leves.

kép

A Cracker Barrel jóvoltából
A Cracker Barrel Country Boy Reggeli

Ez az egyik leghíresebb reggeli étel, amit az étteremben találhat – és az egyik legrosszabb az Ön számára. Még az étel leírása is kezdődik: “Lazítsa meg a szíjat …”. A tálak három tojást, sült almát és egy hashús barna süteményt, valamint a hús választékát és az összes rögzítést tartalmazzák: mártás, író keksz, vaj és lekvár. Ha kártyáit helyesen (vagy rosszul) játsszátok, akkor kockáztatsz, hogy összesen 1615 kalóriát, 74 gramm zsírt és 140 gramm szénhidrát.

kép

A Cracker Barrel jóvoltából
Fried Chicken Salad

Az alap alja egy egészséges salátaágy, de sült csirkével tele van. Ezzel a kalóriaszám 790-re nő, és a szénhidrátok száma 62 gramm. (A grillezett csirke opció egy kicsit jobb választás mindkét osztályon.) Párosítsd a legrosszabb elkövetővel az öltözõ listán – mézes francia – és hozzáadsz még egy 25 gramm cukrot, 580 milligramm nátriumot, 27 gramm zsírt, és 350 kalóriát az egész dologért.

kép

A Cracker Barrel jóvoltából
Grillezett Reuben

900 kalóriát és 67 gramm zsírt, a szendvics önmagában rossz lenne. De ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az Ön által választott oldalról (amely akár további 470 kalóriát is felvehet) és mintavételt a kagylóhéjból, akkor célszerű elkerülni ezt az ételet.

kép

A Cracker Barrel jóvoltából
Vasárnap házias csirke

Az étterem minden héten külön vacsorát rendez, a vasárnap pedig a legrosszabb. A séfek két csirkemellet írótörmelékben sütik, és egyedül azok csomagolják meg a 1350 kalóriát és a 3 200 milligramm nátriumot (900-an többet, mint az orvosok javasolják, hogy minden nap kitöltsék). A tálat két oldalán szolgálják fel, és egy keksz vagy muffin, amely akár 1000 kalóriát is felvehet, attól függően, hogy mit választott.

kép

A Cracker Barrel jóvoltából
Maple Jam n ‘Bacon dupla sajtburger

Ha a Cracker Barrel rendszeres bejegyzései annyira egészségtelenek, mint bizonyítottuk, el tudsz képzelni valamit a “dupla” szóval, ami rossz lesz. A két desszert, melyet juharszalonna tetején töltenek, 930 kalóriát és 49 gramm szénhidrátot fog költeni. Nyilvánvaló, hogy a sült krumpli, a kagyló és a kukorica muffin csak jön a dolgok rosszabb.

kép

A Cracker Barrel jóvoltából
Friss Fruit ‘n’ Joghurt Parfait Reggeli

A ma reggeli étkezést a Cracker Barrel Wholesome Fixin menüpontjában találja meg, de ez nem egészen egészséges. Az alacsony zsírtartalmú vanília joghurtot annyi gyümölcs és granola tetejével tenyésztik, hogy 41 gramm cukorba érkezik. Jobb, ha kihagyja a parfaitot és elrendeli az oldalakat – egy pulyka kolbászt és két tojásfehérjét.

Loading...