A hihetetlenül gyönyörű története, hogy a Cake Boss beleszeretett …

Ha megkéred Buddy Valastro-t – a Cake Boss-ot – és feleségét, Lisa-t, aki az első mozdulatot tett, talán találja magát egy – mondta csata. Ez egyértelműen világos: a kettő családon keresztül találkozott. Lisa legjobb barátja volt Buddy második unokatestvére és a szomszédja is. A két lány Buddyt és barátait figyelte a hálószoba ablakából. – Lisa-t nézegettem, mint egy kislány – ismerte el Buddy a TLC-vel készített interjúban.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Boldog évforduló az én szép férjemnek !!!! 14 éve az életemben! Szeretlek!!!

Egy hozzászólás, amelyet Lisa Valastro (@ lisavalastro4) osztott meg

De évekkel később, a két fel együtt egy klubban, Buddy unokatestvéreinek utasítására. Minden felnőtt – 19 éves volt; 22 éves volt – úgy döntöttek, hogy randizni fognak. “Amikor Lisa kijött aznap este, megdörrentettem, és azt mondtam:” tényleg utána voltam, “és azt mondja, tényleg utána vagyok”, mesélte Buddy. Nem mintha többé is számítana.

A kettő elválaszthatatlan attól a naptól kezdve, mondta Lisa. A kapcsolatuk korai napjaiban, amikor Buddy a későbbi pékségben maradna, Lisa éjszakai éjszakákat hozna neki. – Hozhatna nekem – mondta Buddy. – Egy kis vacsorát fogunk tartani, aztán csak lógni fog, és díszíteni fog. Két évvel később házasok voltak – és kevesebb, mint egy évtizeddel ezután Buddy volt egy show, és a párnak három gyermeke volt. A negyedik született röviddel azután, 2011-ben.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Már 16 éve házas voltam a legjobb barátomhoz! Köszönjük, hogy mindig is hihetetlen, támogató feleség és egy csodálatos, gondoskodó anya volt a négy gyermeke számára. Ezt nem teheti meg nélküle. Boldog évforduló @ lisavalastro4 Szeretlek

Egy hozzászólás, amelyet Buddy Valastro (@buddyvalastro) osztott meg

Buddy felemelkedése a világi sztárságnak nem volt anélkül, hogy néha csettintett volna. “Amikor összeházasodtunk, csak nálunk volt, minden este hazajött, és beszélgettünk” – mondta Lisa egy interjúban. “Most több millió emberrel osztom meg, ez a stresszes rész.” De Buddy könnyű megoldást nyújt ahhoz, hogy mindenki együtt lássa jelentése otthon, az egyiket az apjától tanult gyerekkorában.

“Minden este vacsorázunk családként, leülünk, beszélünk és eszünk” – mondta a kérdezőnek. Ez az étel, amely összehozza a családot, jegyezte meg. És bár a sütemények és sütemények messze és messze ismertek, Lisa padlizsán parmezán híres a Valastro háztartásban. “Azok az ételek, a családi idő, olyan idők, amiket soha nem fogunk elfelejteni” – folytatta.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

A családom baba @ lisavalastro4 @ fiav_21 @ buddyvalastrojr

Egy hozzászólás, amelyet Buddy Valastro (@buddyvalastro) osztott meg

Ez az állandó együttlét, amely egészségesnek tartja 16 éves házasságát. Nos, ez és Buddy elismerése, hogy ő lehet a pékség főnöke, de Lisa a ház főnöke.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...