A séfek szeretnék megsemmisíteni ezt a desszertet, mielőtt megette

A legtöbb étterem reménye szerint van egy étel a menükben, de a Catch – tengerparti helyszín Manhattán, Los Angelesben, Dubajban és Playa Del Carmenben – szó szerint szó szerint elveszi a kifejezést. A desszertlistájuk csillagát a “Hit Me” csokoládakorongnak nevezik, és pontosan ezek a szakácsok azt szeretnék, ha a vendégek megcsinálhatnák a toronymagyt..

kép

John Komar

Ez egy négyemeletes desszert, amely fagylaltból, brownie-ből és süteményből áll, és a cukrászok, akik csinálják, az építkezés egy tudományhoz vezet. Szükség van arra, hogy amikor a New York-i helyszín napról napra kb. A szakácsok minden réteget előkészítenek óriás lapos serpenyőkben, majd tökéletes négyzetekre vágják le a táblákat olyan eszközzel, amely otthon többet fog látni egy középkori kínzókamrában, mint egy nyüzsgő konyhában.

A nevetségesen csípős brownie és a csokoládé torta mind gluténmentes, és a pörkölt fehércsokoládé fagylalt, amit minden kád a dulce de leche igyekezni ízlés szerint, de ez a felső réteg – amit Catch hívja a folyadék “Klondike” – ez a legimpozánsabb. A szakácsok befagyasztják a fehér ganache tálcáját, majd levágják, és csokoládéba merítik, és Klondike-szerű sávot hoznak létre. Ez a torony legfelső rétege, és amikor eltalálja, mint a desszertlemezen lévő kis plakett, azt utasítja, hogy az olvadt ganache lehulljon mindenfelé.

kép

John Komar

Szüksége van egy kis erőre, hogy megtörje a dolgot, úgyhogy fontolja meg, amikor el akarja akasztani: Nincs semmi kis agresszió és a csokoládé nem tudja megjavítani.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...