Chef Who Named Restaurant A WTF nem tudta, hogy elmélyül

Erdőkerülő Table

Woodward Table / Facebook

A WTF lehet egy rövid kifejezés egy rövid kifejezésre, de most egy étterem neve is. Furcsa módon a szakács és az étterem tulajdonosa a WTF-et más rövidítésként használja.

Szerint a
Washington City Paper, Jeff Buben séf nemrég nyitotta meg a Woodward Table-ot és a Woodward Takeout Food-ot vagy a WTF-t, mint óriási ablakjelzést. Úgy tűnik, a szakácsnak nem volt fogalma a másik jelentésről, amíg túl késő volt. Buben kijelentette: “A feleségem utána mondta.”

Tovább a Delishtől: Palate Please Puns: 13 Clever Restaurant Names

Mégis a baleset valóban hasznos volt. “Hihetetlen, hogy hány ember hagyja abba a képet a logóval” – magyarázta. Habár nehéz elhinni, hogy Buben nem tudott a jelentésről, és hogy az étteremben résztvevők nem mondták el neki, amíg túl késő, Buben úgy tűnik, hogy jól érezte magát a névvel. A weboldal még a következőket mondja: “A WTF a Woodward Takeout Food-ot jelöli, mit gondolsz?” Lehetséges, hogy a név egy marketing-trükk volt a get-go-ból, és egy jó.

More From Delish: A világ legősibb éttermei

Egyes éttermek nem annyira szerencsések a névválasztásukra, a WeirdlyOdd szerint. Egy példa a rosszul lefordított My Dung vietnami étterem Rosemead-ban, Kaliforniában. Hamarosan a Fatt Chinese Take Away Írországban is volt értelme baleset, mint a vidám Pu Pu Hot Pot Cambridge-ben.

Milyen furcsa étteremneveket láttál a városodban?

Voltál valaha egy különös névvel rendelkező étteremben??

Találj meg többet az élelmiszerekről a Delish-en:


Keresse meg a tökéletes receptet honlapunkról
Ismerje meg a legfrissebb élelmiszereket
Szerezd meg a receptkönyvét, hogy elmentse kedvenc ételét
Regisztráljon ingyenes hírlevelünkre
Nézzen meg minket a Facebookon, a Pinteresten és a Twitteren

Loading...