Ezek a Gourmet Ring Dings sokkal jobbak azoknál, mint a gyerekek

A New York-iak sok mindent tudnak Madeline Lanciani-ról: a Plaza Hotel első női szakácsa, a szeletelt bajnok, és legutóbb az a nő, aki ezt a képzeletbeli Dings gyűrűket készítette. Igen, Ring Dings – az apró, krémes csokoládakorcsák, amiket gyermeke született. Lanciani a Dane Bar-ról, a Duane Park Patisserie-i bakeshopjáról, egy pár évet.

kép

Jonathan Boulton

Lanciani elég ízeket kap a menüjében, hogy minden vásárlónak megfeleljen. Van egy klasszikus eredeti, funfetti és mogyoróvaj és zselé azok számára, akik újra életre kelnek, és olyanok, mint a matcha és a pisztácia málna a millenniumi készletre, amely Instagramming a Ring Dings-et a Brooklyn Smorgasburg-ról, ahol a Lanciani minden hétvégén elad. Mindegyik kézzel készült, egy unalmas folyamat, amely az előkészítő állomásról a sütőbe, az előkészítő állomásra, majd a fagyasztóra néhányszor tovább. De a végtermék – egy szuper nedves torta, amely a csokoládéba burkolódik, és megolvad a második, amely a szájába ütközik – megéri.

kép

Jonathan Boulton

Az összes Instagramból – nem is beszélve a Duane Park Patisserie ügyfeleiről, akik a cukorka színű süteményeket kóborolják, amikor beléptek – Lanciani egy nosztalgikus zsinórt kapott. Süteményei a legfrissebbek azoknak a résszel ellátott desszerteknek (cupcakes, macarons, donuts), amelyek várost vihároznak. A Ring Dings rendelései díszítettek, úgy néznek ki, mint a Snapchat szűrők, azok, amelyek születésnapi üzenetekkel vannak ellátva, és még egy pasztell színű készlet, amely úgy készült, mint egy esküvői torta.

Tehát most két lehetőség közül választhatsz: Tartsd távolról a trendet, vagy menj el a Ring Ding Barba, és kezdd el snackelni. (A nem-New York-iak rendelkezhetnek Lanciani Ring Dings-jével, akik közvetlenül hozzájutnak hozzájuk.) Látogasson el a szereteparkpatisserie.com oldalra, és kérje meg az ízét a megjegyzés részében megrendelés előtt.)

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...