Meg kell nézni, mi történik, amikor ez a desszert megolvad

Hogy vajon a telefonok be vannak-e engedve a vacsorázóasztalon, az a “létezik vagy nem lesz” a mi generációnknak: az egzisztenciális kérdés, amely az enyhe nevelésű anyákat kíméli és nem fedi a 30 év alattiakat. De Bodega Negra, a korától függetlenül, a mobiltelefonok bővelkednek – és nem azért, mert a vállalat nem jó. Ez azért van, mert a desszert olyan nagyszerű.

kép

John Komar

A Don Huevo a Manhattan mexikói közös kötegelt kezelése. A név spanyolul beszél Mr. Egg-nek, ami magyarázza a fehércsokoládé kupola tojás alakját és a csokoládé bajuszokat, amelyek mindkét oldalát átfedik. És amikor az asztal tetejére kerül, úgy mindenki telefonja. “Tudják, hogy jön, és készen állnak a filmezésre” nevet Victor Santibanez, Bodega Negra Executive Sous Chef.

kép

John Komar

A bemutató érdemes dokumentálni: A szerverek forró karamell mártással töltik fel a csokoládé kupolát, megolvasztva úgy, hogy a szünetek kinyílik, mint egy virág. (Meg kell jegyeznünk, hogy a szakácsok nagyok, hogy a csokoládé alakja másodpercekig eltűnjön, a fehér csokoládét egy kis léggömbre festik, és szárazra taszítják, amikor megállítja a ballont, és a csokoládét megtartja .) Mi maradt, amikor a kupola kinyílik, megolvadt csokoládé torta horchata fagylalttal teli, mindezt körülvéve egy fehér csokoládé olvadt rendje, természetesen.

kép

John Komar

Bodegra Negra a Don Huevo-t a desszert menüjében tartotta, mivel megnyílt, és nem változtatta meg a receptet, kivéve a különleges alkalmakat. “Valentin napra készültük a tojás rózsaszínét, és ebben a hónapban az Autizmus Tudatosság Hónapra kék lett” – mondja Victor. Egy mozgalmas hétvégén éjszaka legalább 80 kilép a konyhából, és bár az étteremben éjszakai szórakozóhelyet tartanak vacsoránként (beszélünk DJ-kről, homályos fényekről és táncokról), a desszert még mindig az este leginkább figyelemre méltó része.

Ha a memóriád nem sikerül – a koktélok általában erősek és bőségesek – csak ellenőrizze a kamera tekercsét.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...