Nem leszel képes megállni az Ina Garten-t

Ha valami olyan amerikai, mint az almás pite, Ina Garten zászlós torta. Elkezdte eladni a Hamptons áruházból minden negyedik júliusban, és amikor lecsukta, akkor végül felfedte a receptet A mezítlábas Contessa családi stílus 2002-ben. Most egy kultuszszerű követést kapott, hasonlóan a Garten más klasszikus receptjeihez, mint a sült csirke és a friss-a-garden-saláták. Annyira, hogy Taylor Swift, Garten végső fangirl, körülbelül két év múlva írt róla.

Vásárolja meg a könyvet: mezítláb Contessa Family Style, $ 19; amazon.com

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Ez egy július 4-i hagyomány! Olyan sok zászlócsomagot készítettem az évek során, és nagyon gyorsan megcsináltam őket! Helyezzen el egy képet a zászló torta segítségével #BCflagcake !!

Az Ina Garten (@inagarten) által megosztott bejegyzés

De annyiszor, amilyennek láttuk a hazafias desszerteket (és ismételten, és tetszett, és osztották), még mindig mesélünk, figyelve Garten-t. Tudnia kell, mert megjelent egy timelapse videót arról, hogy ma délután az Instagramban zászlócsomagot díszít, így ír: “Július 4-i hagyománya! Olyan sok zászlócsomagot készítettem az évek során, és tényleg gyorsan díszítik őket! “

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Flag Cake! Ez a július 4-i hagyomány! Küldj egy képet a tortádról a #flagcake segítségével, és aláírtam egy aláírt szakácskönyvet annak a személynek, aki a legjobbat tesz fel! Legyen boldog, egészséges és finom üdülési hétvége! (recept a barefootcontessa.com oldalon)

Az Ina Garten (@inagarten) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik, hogy Garten trükkje, hogy felgyorsítja a dolgokat, az az áfonya (aka csillag) szekciót jelöli, ha a nyálkásztól halvány vonalakat jelöli a fagyban, majd kitölti azt a négyszöget. Azt is megduplázza, amikor a málnákat lefedik, kétszer kétszer. Ha úgy gondolja, hogy a te éppen olyan jó, mint az övé, Garten azt akarja látni. Befejezte a feliratot azzal, hogy a rajongók megkérdezik, hogy a #BCflagcake használatával hashtagot készítettek.

De őszintén szólva, lehet, hogy bárki tényleg a színpadon áll a Hamptons királynőjén?

GET BAKED: Cuisinart Nonstick Bakeware, 17 $; amazon.com

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...