Sandra Lee első gondolata a barátról Andrew Cuomo volt a Super Racy

kép

Getty ImagesDimitrios Kambouris

kép

Getty ImagesEvan Agostini
Andrew Cuomo és Sandra Lee 2005-ben találkoztak.

Egy korábbi Cuomo segéd vezette be a kettőt a Hamptons koktélpartiként. Lee egyik barátja szerint a szakács azonnal megkapta: “Emlékszem rá, hogy – nem akarom azt mondani, hogy elájultam, mert túl iskolainak hangzik -, de elvitték vele” – mondta Colleen Schmidt. New York Times.

kép

Getty ImagesPaul Morigi
A fizikai attrakció valódi volt.

Azt mondták, hogy a szakács kezdetben a barátját “hatalmas, izomzáras embernek” nevezte, amikor először látta őt.

kép

Getty ImagesKevin Mazur
Cuomo és Lee titokban tartották a kapcsolatot gyermekeitől.

Lee szerint a Cuomo lányai fiatalok voltak, és nem kérdeztek – így senki sem mondta. Végül, egy másfél évvel később, úgy döntöttek, hogy hagyják, hogy a Cuomo szülei kiszivárogják a hírt. “Csak azt akartuk biztosítani, hogy örökké együtt éljünk [mielőtt elmondanánk nekik.] Nem hiszek abban, hogy megzavarják az életüket” – mondta Lee. New York Post.

kép

Getty ImagesLarry Busacca
A házaspár 2009-ben vásárolt házat.

Lee számos magazinban mutatta be a Westchester County, NY Colonial – melyet Lily Pondnak nevezett. Ő és Cuomo teljesen felújították a dekorációt, hogy “az alapvető amerikai házat” hozzák létre, amint leírta Elle Decor. Ez az, ahol sok műsort lőtt.

kép

Getty ImagesPool
Van egy másik otthonuk is – és ez egy kastély.

Amikor Cuomo megnyerte a New York-i kormányzó választásokat 2011-ben, a New York-i állami menedékhelyen (Albany, NY) vett részt. Most, ő és Lee megosztották az idejüket, és a Lily Pond között.

kép

Getty ImagesZach Gibson
Nem, nem házasok.

Lee kommentálta a Cuomo-val kapcsolatos kapcsolatát a 2011. márciusi számában Divat. “Most boldog vagyok, hogy barátnő vagyok, de egy nap Andrew és én megyünk oda. Amikor a gyerekeinek azt kell mondanunk, hogy szükségünk van rá.

kép

Getty ImagesJames Devaney
2010 végén fogadták a “csecsemőt” a családnak.

“Andrew kaptam egy kis kakaducskát karácsonyra” – mondta Lee a New York Postnak. “Gyönyörű, fehér, fehér címerrel” – tette hozzá.

kép

Getty ImagesD Dipasupil
Lee első fikciós regényét a kapcsolatai ihlették.

Lee ezt soha nem mondta ki olyannyira, de nehéz elfelejteni a különbségeket. A szerelmi érdekek egy középnyugati nő, aki szereti a főzést, a TV-ben dolgozik, és fehér kakadu és egy férfi, aki szereti a motorkerékpárokat, göndör, barna haja és mély, szürke szeme.

kép

Getty ImagesKevin Mazur
Lee rákos csata ihlette Cuomo-t.

A szakács 2015 májusában jelentette be a mellrák diagnózisát, majd azt követte, hogy szeptembertől rákos volt. A következő évben a Cuomo bejelentette a New York-i 90 millió dolláros tervet, hogy létrehozza “a legagresszívebb emlőrákszűrést ebben az országban”.

kép

Getty ImagesMark Von Holden
Cuomo volt a végső partner Lee rák elleni küzdelmében.

Ő mondta MarketWatch az egyetlen fontos dolog, amit azért tett, hogy megtartsa a szellemét: “Soha nem érezte úgy, hogy még mindig nem vagyok olyan kívánatos, csodálatos nő, akit vonzottak.”

kép

Getty ImagesNew York Napi Hírarchívum
Ők motorkerékpár rajongók.

A kormányzó és Lee 2016-ban Billy Joel-ben részt vett egy országos mellrákos motorkerékpár-lovaglásban. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet és támogassa a betegséget.

kép

Getty ImagesEugene Gologursky
Várj, ez volt egy esküvői ötlet?

A csecsebecsék Lee köré a Valentin-napot 2017-ben elküldte a séf követői egy egyenes tündérbe. Fehér ruhában fényképet készített róla, és leírta: “Nagyon szép időm van, hogy végigsöpögjek ezen #wedding #Inspiration-en! Mi a legkülönlegesebb dolog, amit egy esküvőn tettél?”. Aznap utána valami esküvői központot írt a Facebook-on. A rajongók megkérdezték, vajon végül férjhez mentek-e, de Lee szánalmasan válaszolt: “Nem vagyok esküvõre vagy javaslatra törekszem, és nem is utaltam a partneremre, 12 éve együtt vagyunk, nem erõsödünk meg ebben a pillanatban.”

kép

Getty ImagesKenneth Gabrielsen
Lee Cuomo gyermekeit hívja.

Tavaly nyáron Cuomo ikrek diplomáztak a kollégiumon, és Lee egy megható postot írt nekik a Facebookon. “Ezen a hétvégén a három lányom közül kettő, a Harvard és a Mariah, a Brown…,”de aztán a következő volt a legszívesebben.

“Bár magam soha nem gyermekeimhez tartozom, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy szeretem a gyereket többet, mint ezt a háromat, mert az a gondolat, hogy segítek ilyen gyönyörű, kedves, intelligens lányokat felemelni, csodálatos. a legfontosabb, hogy Andrew, életembere és édesem, mindig is magában foglalta, hozzám a látványos fiatal nők családjához és szülőjéhez “- folytatta Lee a posztban.

Loading...