Ez a tendencia megváltoztatja az utat, hogy az emberek Trick-or-Treat

A népszerű Halloween jelmezek évente változhatnak, de az elmúlt évtizedekben a trükk-vagy-kezelés lényegében megegyezik: Kap egy párnahuzatot és néhány barátot, majd ajtó-ajtó fenyegeti a szomszédokat, hogy neked valami jó enni vagy szembenézz a büdös lábaid haragjával. Vagyis a mondás megy.

Az utóbbi években azonban a városokban országszerte egyfajta tendencia bukkant fel, különösen olyan helyeken, ahol nem nagyon ismeri a szomszédaitokat, vagy a házak annyira távol vannak egymástól, hogy mire a gyerekek a 4-es házba kerültek, mindenki készen áll az éjszakára. Trunk-vagy-Treating (Trunk-vagy-Treating), és az előfeltétel egyszerű: Egy csomó szülő összejön együtt (jellemzően egy iskolai vagy egyházi parkolóban), csomagolja ki a trönköket Halloween-díszekkel, Pimp My Ride: Spooktacular Edition, és hagyják, hogy a gyerekeik kocsit kocsitól autóig kavargassanak, és cukorkákat gyűjtenek minden egyes megállónál.

Ha először úgy tűnik, ez egy kicsit zavaros, csak várjon, amíg meg nem látja az autókat. Vannak, akik tényleg olyan tematikus dizájnokat hoznak létre, amelyek a legtöbb házat elfújják egy tipikus szomszédságban, mint ez az SUV-kált kalózhajó:

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

OnStar Trunk vagy Treat #piratetheme Köszönjük @scenicdesignnak, hogy engedélyeztem, hogy részese legyen ennek a projektnek #design #designers #trunkortreat @cmedesigns

A C Me Designs (@cmedesigns) által megosztott bejegyzés

Disney filmek-től Fagyott nak nek JátékháborúUgyanolyan népszerű, mint a kísérteties, hagyományos Halloween-y témák. Egy másik kedvenc, amely felbukkan az egész Pinterest és az Instagram (#trunkortreat) egy változata Candyland:

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

# candyland # trunkortreat2014

A brittanyy_clanton (@brittanyy_clanton) által megosztott bejegyzés

A legnépszerűbb stílus viszont, ha a csomagtartó egy óriási szörnyeteg arcába fordul, ahol a gyerekeknek meg kell ragaszkodniuk az állkapcsok közé, hogy eljussanak szeretett cukorkafélékhez és a mini Snickers bárokhoz.

Ez a pincér.

Az a bizonyíték azonban, hogy a Trunk vagy a Treat valóban eléri a mainstreamet? A pártszolgáltató üzletek elkezdték értékesíteni saját trükkös csomagjaikat, így nem kell DIY-szakértőnek lennie. (Cue sóhajt a megkönnyebbülésből minden túlzottan elterjedt, mindig ott tartózkodó családból.) Komolyan, ha szeretne pártot fogadni, de nincs idő- vagy készségekkel – valami epikus húzást bárhol 6 dollárért fektessen be egy Party City kitre, amelybe beletartozik a kartondoboz, a googly szemek és a “Trunk or Treat” banner, az Oriental Trading $ 305 Wild West témájú készletét, amely felfújható kaktuszokkal, osztott sínes kerítéssel és lovas ujjal bábok, hogy átadják a gyerekeknek.

Törzs or Treat Car

Keleti kereskedelem

Ha valóban ki akarsz menni, akkor még testreszabható Trunk vagy Treat meghívókat is vásárolhat, és kezelheti az Etsy zsákokat. Alapvetően, hogy könnyedén a trend, soha nem volt ilyen könnyű.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...