Mindennapi étkezés

A lassú dél-brunch

A déli stílusú brunch tökéletes szombat reggel, hogy könyörögni kell fordítani a család és a barátok pelyhes Dél-Style kekszek, ropogós Maple üvegezésű Bacon, és krémes Puffy Cheddar kukoricadara.

Make-Ahead reggeli

Ezek az ízletes reggeli ételek annyira megújultak, senki nem fogja tudni, hogy előtte csinálta őket. Készítsen egy könnyű Ambrosia gyümölcssaláta reggelire, hogy kiegészítse az ízletes Syrupy Banana-Nut éjszakai francia Toast, kielégítő Bacon és Sajt Strata, és édes Honey Cornmeal Muffinok.

Reggeli az ágyban

Meglepetés a kedvenc fickó vagy lány egy finom, romantikus reggeli az ágyban – csak azért, mert. Kezeljük a mi édes Banana-Crunch Muffinjainkat, és egy kreatív tojást és pirítóst veszünk fel, amelyet Egg-in-the-Hole-nak hívunk, ropogós üvegezett bacon.

Női ebéd

Megbízás esetén készül az ebéd a legtöbb jól kapcsolódik a barátok, meg is találta egy nagy Farm-állvány gomba és a sajt torta, gyors és kielégítő Shortcut Niçoise saláta, és sima Cocoa Tiramisu eperrel. Ez lenyűgözni fogja őket.

Vedd el ebéddet a munkanapra

Legutóbb ötödik évfolyamon volt zsákos ebéd? Könnyedén visszakerül a szokásba a gyors árpa és a tavaszi zöldségleves nagyszerű, felnőtt ebédjével, egy könnyű kerti török ​​szendvicset Lemon Mayóval és finom csokoládé-süteményekkel.

Maradt ebédélénkítés

Tudtad, hogy a vacsoráknak komoly esküvői lehetőségeik vannak? Bővítse vacsora eltarthatóság ebédszünetben, és azon túl a három nagy Maradék ebéd ébredések, beleértve a gyors és egyszerű Rotisserie csirke saláta, finom tészta fánk, és a mennyei almás pite, hogy készen áll kevesebb mint 30 perc alatt.

Oscar Apps 8-ra

Az Oscar-díjat nagyon jó oknak nevezik a Women’s Super Bowl-nak: összejönünk, evéselünk és csapkodunk, ahogy a férfiak a Super Bowl vasárnapján. Tálalják a kedvenc gal-haverjainkat néhány különleges előételhez, mint például a fűszeres Hot Artichoke-Fontina dip zöldségekkel vagy finom fűszeres marhahúsával Empanaditas.

Cocktail Hour Hors d’Oeuvres egy kötőjelben

Kapta meg a lemezeket és egy remek menüt a pártnak, de nem volt előétel? Itt vagyunk, hogy segítsünk. Bármelyik finom ételeket villámgyorsan lehet felhúzni.

No-Sweat nyári vacsora

Adja meg a sütőnek ezen a nyáron a szünetet, és próbálja ki a vacsora ételeket a No-Sweat menüben. A frissítő Cool uborka leves, illatos Darabos Guacamole, zamatos délnyugati Taco, és fagyos Icebox Cake is biztos, hogy mindig hűvös a meleg időjárás hónap.

Az őszi gyümölcs ízei

A leeső levelek mellett és a tanév kezdetén olyan ízletes gyümölcsök jönnek, amelyeket könnyedén felvehet a gazdálkodók piacán. Ez a nagyszerű vacsora menü a legjobbakat kínálja a vörös körte, szőlő és pekándió saláta, az Apple és a Goat Cheese töltött csirkemell, valamint a szuper-ízletes Apple-Fig Compote.

8-összetevő vacsora

Tudod azokat a recepteket, amelyek annyira sok összetevőt igényelnek, hogy a pultja alig tud befogadni őket? Ez nem egyike azoknak. Kóstolja meg a gyors, mesés vacsora ízletes csirke Pesto Presto-t, csak 8 alapanyagból, kevesebb, mint 15 perc alatt.

Chocoholics Anonymous Menü

Sötét, tej, fehér – mind a csokoládé különböző fajtái a Chocoholics Anonymous Menüben. Két különféle gazdag forró csokoládéból a finom csokoládé-karamell dió tésztába, nem lesz édes fog a házban, amely nem teljesen kielégíti ezt a menüt.

25 perces étkezés

Soha nem hittél volna, hogy egy kielégítő és ízletes étkezés, amely magában foglalja a rozmaring-fokhagymás sertéshúsokat és a meleg parmesan polenta-t, csak 25 percet vesz igénybe. Nos, hiszed.

Desszert menü barátainak

A filmek nagyon szórakoztatóak, így a bevásárlóközpont is, de amit Ön és barátai élveznek, összegyűlik és ételeket ásik. A desszert menüjüket lefedtettük, új klasszikus pörgetésekkel, mint a Cherry Bruschetta és még sok más.

Loading...