17 Očev dan Pokloni Svaki roštilj-opsjednuti tata će ljubav

slika

Alexandra Folino

Što dobivate čovjeka koji je najsretniji za sočnim mesom na otvorenom plamenu? Imamo nekoliko dobrih ideja.

slika

Bluetooth zvučnici

Rockstar na roštilju zaslužuje neke rockin ‘melodije. Ovaj Bose bežični zvučnik traje do 16 sati, a zahvaljujući Bluetooth tehnologiji lako se parira s glasovnim naredbama, telefonskim pozivima i virtualnim pomoćnicima.

KUPI SADA 299 USD, amazon.com

slika

Williams Sonoma
Set za umak za BBQ umak za pivo

Svaki griller treba zbirku umaka za BBQ na palubi. Ova kombinacija Williams Sonoma kombinira drugog oca s ljubavlju – tri plijena: Pale Ale, Pilsner i Dark Lager.

KUPI SADA 30 dolara, williams-sonoma.com

slika

Primo
Staklena keramička pizza

Za majstora roštilja koji je također glavni ventilator pizza, ovaj prijenosni kamen pretvara dvorište u pizzeriju bez potrebe za punjenjem pećnice u punoj veličini. Može se koristiti i za izradu kruha i pečene robe.

KUPI SADA $ 50, wholesalepatiostore.com

slika

Nehrđajući čelik za roštiljanje Tongs & Turner Set

Okretanje odresci je uvijek lakše s pravim alatima: okretač ima zupčastu stranu za testiranje doneness, a kvačice imaju kosi rubovi kako bi se pokupiti i najteže rezove lako.

KUPI SADA 20 dolara, amazon.com

slika

Tri mala svinja
Košara za kobasice

Ako je tvoj pijan avanturistički jadnik, voljet će kuhati ove kolače. Svaka drvena poklon košara dolazi s svinjetinom, piletinom, janjetinom i kobasicama od patke, plus dvije vrste senara i kukuruznih mahunarki kako bi uživale dok je vatrao roštilj.

KUPI SADA 96 dolara, igourmet.com

slika

Digitalni Bluetooth termometar

Ako ne roštiljate više jela odjednom, jeste li čak i na roštilju? Weberov iGrill2 Bluetooth termometar pomaže tati da prati rebra, grudicu i piletinu – istodobno do četiri različita jela. Također će mu pomoći da kuha srednje rijetke odrezak, srednji odrezak i dobro napravljen odrezak kao profesionalac.

KUPI SADA 100 USD, weber.com

slika

Prilagođena pregača

Pregača s Popsovim imenom, plus džepove za sve svoje alate za pečenje, I izgleda potpuno oštro? Nije ni čudo što si mu omiljena.

KUPI SADA 60 dolara, texasirons.com

slika

Hlađenje piva

Budući da ledeno hladno pivo s roštilja ne ostaje hladan za dugo. Ovi smrznuti Chillsceri od Corkciclea zadržat će tatino piće bez da piju svoje pivo.

KUPI SADA 20 dolara, amazon.com

slika

Rukavice otporne na toplinu

Ništa ne uništava tatinu omiljenu aktivnost brže od opeklina, tako da zaštitite svoje ruke s ovim udobnim, ali čvrstim kožnim rukavicama.

KUPI SADA 14 dolara, amazon.com

slika

Pretplata na BBQ robu

Tata koji voli eksperimentirati s novim okusima za roštiljanje, potrebno je pretplatu na roštilj na okus Trunk. Svaki kutić ima male šarene rubove, umake, ulja i začine kako bi svoju igru ​​na roštilju dovela do sljedeće razine.

KUPI SADA 99 dolara (za 3 mjeseca), tastetrunk.com

slika

Visoke kvalitete peciva

Pops zaslužuje najbolje, a izbor jela u daru, kao što je Pat LaFrieda’s “Dad’s Favorites” Paket nudi mu sve najbolje ready-to-grill čaše (mislim suha doba USDA premijera Black Agnus kosti-u NY strip odrezak, slatke talijanski kobasice , i više).

KUPI SADA 215 dolara, lafrieda.com

slika

Mini digitalni termometar

Ako pretjerani odresci budu redoviti žrtva tatinih longwinded priča, ovaj Weber iGrill Mini Bluetooth termometar će mu reći točno kada se hrana kuha do savršene temperature i spremna za posluživanje.

KUPI SADA 50 dolara, weber.com

slika

Vjerodostojan BBQ vodič

Steven Raichlen Roštilj! Biblija i dalje se smatra jednim od najboljih knjiga o roštilju, čak i nakon skoro 20 godina. Dodajte je u tatinu knjižnicu da ga odvede s užitka u roštiljanju na čarobnjaka.

KUPI SADA 17 dolara (meki), amazon.com

slika

Tenderizer i Marinade Infuser

Stavi mačem meso zauvijek: Ovaj alat “dva-u-jednom” ubrizgava ukusne marinade u odreske, kriške, pečenja, koko piliće i još mnogo toga, dok je bacanje mesa na savršenstvo.

KUPI SADA 26 dolara, amazon.com

slika

Četkica za roštiljanje

Čišćenje nakon roštilja je mnogo glatko s vrhunskom četkicom za roštilj, poput ovog Webera – bitan u arsenalu svakog grillaša.

KUPI SADA 23 $, weber.com

slika

Grill Light

Za roštilj koji traje do večeri, ovo ručno svjetlo za roštilj iz Brookstonea je igrač mjenjača. LED žarulje traju više od 100.000 sati, ali isključuju se nakon šest minuta u slučaju da je tata malo zaboravljiv.

KUPI SADA 53 dolara, amazon.com

slika

Smoker Box

Ako tata ima roštilj s plinom, ali vole dimljenje od ugljena (tko ne?), Ovaj Weberov okvir za pušače omogućuje mu jednostavno upijanje tog pušenog okusa u njegovu kuhanje.

KUPI SADA $ 22, weber.com

Loading...