Evite olakšava

eVite logo

Evite.com

Vjerojatno ste primijetili čitanje ovog bloga koji volim, ljubav, ljubav tiskanice. Ali još uvijek vidim zaslugu i jednostavnost korištenja Evita. Zapravo, on-line poziv mi je spasio prije nekoliko tjedana kada sam nesvjesno stavio stopalo u usta. Pitao sam jednog prijatelja da li želi putovati zajedno na prijateljsku zabavu i iznenađena je saznati da nije primila papirnu pozivnicu – neugodnost u stopalima.

Otkrila sam da je Evite pokrenula neke nove značajke pa je korisno više nego samo spremanje vremena i novca domaćina na pozive na papir (i ostavljajući gostima da vide tko je pozvan i dolazi u takav status). Sada Evite ima alat za prijevoz automobila tako da se možete spojiti s vožnjom bez potrebe za slanje zasebnih poruka e-pošte ili upućivanje poziva da saznate tko vozi. Kada se RSVP prijavite, jednostavno se prijavite za vozača ili putnika. Ako ste vozač, dobit ćete kartu koja vam pokazuje najbolju rutu za odabir svih korisnika.

Hosting zabavu za odmor? Provjerite kalkulator za piće na Evite koji vam pomaže shvatiti koliko pića trebate imati pri ruci za svoje goste. Volim kako se kvalificiraš pod “lakim pijankama, prosječnim pijanima ili teškim pijanima”.

Loading...