Praznik Zabava Made Insanely Lakše (Sve što trebate je ploča Pan)

slika

Molly Gilbert
Molly Gilbert pokazuje nam kako kuhati uspješne večere, brunchove i deserte s jednostavnim limom i pećnicom kombinacijom. Dodajte nekoliko svojih omiljenih recepata u svoj repertoar i naučite joj praktične savjete i trikove kako biste napravili ukusna jela za svaki obrok s ovim osnovnim alatom.

Ljubav kuhanje sa samo jednim tavom? Pokušajte pripremati večeru u jednom loncu s ovim ili ovim preljubima.
Iz: Večere s pločicama © 2014 Molly Gilbert Kupi knjigu

slika

Molly Gilbert
Na listovima, folijama i pergamentu

Ploča za listove, također poznat kao “obodni list za pečenje”, je ravna, pravokutna metalna posuda s 1-inčnim usnikom oko stranica. Često se koristi za pečenje stvari poput kolačića, kolača, kolača ili peciva za večeru, da spomenemo samo nekoliko. Listovi su obično izrađeni od aluminija ili od nehrđajućeg čelika, au profesionalnoj kuhinji može biti čak 26 do 18 inča ili otprilike ogroman. Za nas domaće kuhare, lakše dostupna 18 do 13 inča raznovrsnost (profesionalno nazvana “pola list”) savršeno dobro. Bilješka: Jelly valjci su isti oblik kao lim za posudice, ali manje i manje čvrsto; imaju tendenciju warp-a pri visokim temperaturama, stoga svakako koristite pola tablice za ovdje navedene recepte.

Vjerojatno ste već vlasnik barem jedne ploče, možda prošli od tvoje mame i malo smeđe u uglovima, ili sjajne i netaknute, poklon izravno iz vašeg registra vjenčanja. Ako vam je potrebna, ipak, budite uvjereni da su plahte lako doći. Sve prodavaonice kuhinje vrijedne njihove soli trebale bi ih imati na skladištu, uključujući mjesta poput Bed Bath & Beyond, Williams-Sonoma i Sur la Table. Ako želite kupiti svoje posude na jeftinije, pogledajte online trgovce poput Overstocka. Predlažem da posjedujete najmanje dva. Vjerojatno četiri. Nakon što otkrijete njihovu čaroliju, naći ćete se kako se stalno pojavljuju za limene posude. Imam šest (potencijalno prekoračenje), ali onda sam napisao knjigu o kuhanju panela.

slika

Getty Images

Iako možete kupiti limene tanjure koji imaju nepropusnu prevlaku, radije bih koristio one izrađene od običnog aluminijskog ili nehrđajućeg čelika, budući da nepropusne površine često ne drže do svakodnevnog trošenja i suza, a mogu potkopati i s vremenom potisnuti, zagađuju vašu hranu. Pretpostavljam da ćeš uzeti pečenu piletinu bez strane nepropusnog premaza, hvala. Ako ste zabrinuti zbog hrane koja se lijepi na posudu, ipak – osobito problem sa siromašnim mesom, slatkim voćem i pečenim proizvodima – možete izravnati svoje posude s aluminijskom folijom ili papirom za pergament. Obje su jeftine, jednostavne alate koji sprječavaju da se hrana ne zagrije na posudu i, usput rečeno, očistiti apsolutni povjetarac. Oba se mogu naći u lokalnoj trgovini. Također sam velika priprema za kuhanje maslinovog ulja; Često ću ga koristiti zajedno s aluminijskom folijom, budući da se pržena meso i povrće ponekad vole držati folije.

Za fancy nonstickiness, možete misliti o ulaganju u Silpat, koji je nonstick silikonski pekarski pečenje popularan s profesionalnim pekarima (dostupan u većini kuhinja opskrbe trgovinama). Silpats svakako izgledaju cool i mogu se osjećati kao badass pekar, ali za razliku od jeftinijih i lakše pronaći pergament i foliju, oni nisu raspoloživi i trebaju biti očišćeni nakon svake uporabe. I ne možete ih rezati – potencijalno pitanje ako izradite, recimo, pizzu. Možemo to učiniti bez njih.

slika

Emily Zulauf; Na slici: Autor Molly Gilbert
Vaš peć je šunj

Brza riječ na vašoj peći: To je jedno od vrste. Sve pećnice su različite, vidite, ovisno o make, modelu, berbi i općenitoj pećnici. (To je prava stvar.) Moj savjet je: Upoznajte svoje. Je li potrebno previše grijati? Je li laganje o tome koliko je vruće u tamo? Tajni. Što je s vrućim točkama, gdje neki dijelovi pećnice postaju topliji od drugih? Na primjer, prednja strana moje pećnice dobiva toplija od leđa, stoga moram pobrinuti da rotirati ono što tamo kuha toliko često, tako da ne završavam gori pola tanjur od, recimo, pržena šparoga. Samo hipotetski primjer koji mi se definitivno nije dogodilo prošlog tjedna.

Najbolji način da se upoznate s malim čašama vaše peći jest kupiti pećnicu termometar; to su mali, obično nehrđajući čelik, termometri koji sjede ili vješaju u vašoj pećnici. Zatim možete sami uvidjeti kako se vruća pećnica dobiva kad ga postavite na 350 stupnjeva F. Možda ćete se iznenaditi kad vidite da je pećnica vruća ili hladna – ako je to slučaj, jednostavno podesite svoje postavke kako biste ih nadoknadili. Na primjer, ako ste postavili pećnicu na 350 stupnjeva F, ali vaš pećnica termometar očitava samo 300 stupnjeva F, pećnica radi hladno za 50 stupnjeva F; možete ga nadoknaditi postavljanjem na 400 stupnjeva F kada recept traži 350 stupnjeva F.

Tako loša vijest je da vaša pećnica može biti čudna. Dobra je vijest da tvoja nije jedina, a rješenje je vrlo jeftino – vidio sam pećnice da prodaju samo tri dolara. Kako je to za potajno?

zelje and eggs and ham

Molly Gilbert
Zelenih i jaja i šunki

Ja ću ovo jesti, Sam sam Am. Pametni su i zdravi i savršeni su za posluživanje nekih prijatelja (pametan i zdravi) brunch! Mi samo gnijezdo jaja u krevet od pečene kelj, a vrh sve to s nekim slanim fetusom i mesnim komadima šunke. Pokriva sve naše baze, osobito kada se poslužuje s nekim jednostavnim tostom i velikim vrčem svježeg soka od naranče.

Recept: Zeleni, jaja i šunka

<p>Ove krumpiriće “rafts” su vruće i svjež i vrhunski garlicky, plemenita baza za nježno svijetlo, pjegavo, biljke, limun i maslac okus riba fileti. Slatkoće kapara s kapljicama pećnice na vrhu sve to savršeno.</p><p><strong>Recept: Lemon-Herb Sole na krškim krumpirom</strong></p><p>“title =” Limun-bilje na tragovima krumpira ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/1024×682/54f66c2a42a27_-_lemon-herb-sole-sheet-pan-suppers-recipe-del1114-s2 Ptičica veličinu = 480: *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Molly Gilbert

Limun-bilje na tragovima krumpira

Kad sam vidio ideju za ovaj recept u staroj, pjevanoj kopiji Cook je ilustriran (osobna biblija), znao sam da moram napraviti vlastitu verziju. Otkrivanje češnjaka krumpira “rafts” je, za mene, najbolja stvar od prihvaćanja nosi yoga hlače u javnosti. Vruće su i svježe i vrhunski sjajne, plemenite podloge za lagano svijetlo, pjegavo limeno riblje kuglice s okusom lososa, limuna i maslaca. Slatkoće kapara s kapljicama pećnice na vrhu sve to savršeno.

Koristim filete na potplati, kad ih mogu naći, iako su zalihe, lisnate, ili bakalar također dobri izbori. Poslužite ih jednostavnom zelenom salatom ili par sitnih vrećica i nekim slanim maslacem, ako vam se sviđa.

Recept: Lemon-Herb Sole na krškim krumpirom

Loading...