6 stvari koje Lori Loughlin treba napraviti

Lori Loughlin (ili tetka Becky, neka bude pravi) radi jedna stvar jako dobro kao što ona dobi: gledajući više predivan. Mislio sam Probudi se, San Francisco ko-sidro je bio zapanjen Puna kuća, ali Lori Loughlin u stvarnom životu ovih dana je još bolja. Jasno je da svatko tko je taj veliki dio nokautiranja (koža, oni abs!) Slijedi neku vrstu režima. Evo što 52-godišnja glumica izgleda i osjeća – nevjerojatno.

1. ONHODITI ZDRAVI DINNERI.

slika

Lori Loughlin

I Instagrams ih, previše. Samo još jedne noći, Loughlin je objavio da je napravila njezine tatine mesne kuglice koje su načinjene od zemlje purice (mršavih bjelančevina!), Luk, češnjak i krušne mrvice s Giadinim Bolognskim.

2. ONA JE LJUBAV KRUHA.

Vidi, zvijezde su baš kao i mi! U nedavnom intervjuu s narod, Loughlin je priznao da je totalna ljubiteljica ugljikohidrata, a prvi je zaroniti u košaru kruha u talijanskom restoranu. Ali ona pokušava ostati daleko od proizvoda od bijelog brašna, umjesto dosezanja za složenim ugljikohidratima kao što su smeđa riža i quinoa. “Kad imam bijeli kruh, bijelog brašna, samo se osjećam guščim i doughier”, rekla je u magazinu u studenom 2016. “Dakle, pokušavam biti svjestan proteina i povrća i čiste prehrane, zaista moju energija „.

3. DUŠA NJEZINE VITAMINE.

Uzet ćemo jedan od tih svježe stisnutih sokova od naranče, molim vas i hvala vam.

4. Uvijek nađe vrijeme za vježbanje.

Sveti, umivaonik abs, Lori! U prošlosti je glumica favorizirala yoga i pilates, ali ovih dana Loughlinova vježbanja znanja je Body by Simone, intenzivan kardio program koji oblikuje tijelo i koji cilja ženske glute, bedra, ruke i jezgru. Kad se ne može uputiti u razred L.A., ona se okrene Simoneovom DVD-u.

[instagram]

Post koji dijeli Lori Loughlin (@loriloughlin) 4. veljače 2017. u 9:31 sati PST

[/ Instagrama]

5. PODRUČIO TONU VODE.

slika

Ta ljuta glina koža? Osim uzimanja redovitih lica, Loughlin piju preporučene 6 do 7 čaša vode dnevno. (Čini se da ne može ostati hidratizirana? Ova bočica za vodu može biti za vas.)

6. VJERUJU U MODERIRANJU.

Loughlin je u prošlosti rekao da ona ne vjeruje u riječ “dijeta”. Umjesto toga, ona se oslanja na kontrolu dijela i pokušava shvatiti koji sastojci čine njezin osjećaj izvrsnim – i koji joj pogađaju.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...