Domaći umaci napravljeni jednostavnim

slika

Richard Jung
Dobar umak može napraviti obrok. Za mnoge, ipak, ideja da se izbaci verziju umaka koju volimo u restoranima može biti prilično zastrašujuća. Ali stvarnost je stvaranje umaka ne mora biti dugotrajno ili složeno. U Knjiga umaka, autor Paul Gayler daje jednostavne upute za domaće umake; nakon što dobijete osnove, postoji niz varijacija koje treba isprobati. Uskladili smo Gaylorove recepte za neke široko upotrijebljene umake, kao što su majoneza, vinaigrette i umak za roštilj, zajedno sa svojim probnim i istinskim vršcima za izradu umaka. Za više domaćih obroka provjerite ove receptore umaka od tjestenine.

slika

Richard Jung
Umak od rajčice

umak od rajčice

slika

Richard Jung
pesto

pesto

<p>“Bolognese umak” kao ime zapravo ne postoji u Italiji, gdje se upravo naziva krpom; umak. Tradicija to znači da što više umaka kuha, to je bolji okus. Srećom, ovdje ćete biti sudac.</p><p><b>Recept:</b> <b>& # Krpe x00F9; bolognese</b></p><p>“title =” Rag & # x00F9; bolognese”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6969790097_-_ragu-bolognese-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize= 480: *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Richard Jung

Ragù Bolognese

“Bolognese umak” kao ime zapravo ne postoji u Italiji, gdje se upravo naziva umakom od ragu. Tradicija to znači da što više umaka kuha, to je bolji okus. Srećom, ovdje ćete biti sudac.

Recept: Ragù Bolognese

Loading...