Gordon Ramsay vs. Guy Fieri: Čiji je hamburger bolji?

Guy Fieri i Gordon Ramsay su vrlo različiti … ali oni su također sličniji nego što biste mislili. Oboje polariziraju TV osobnosti. Ispustite ime i obvezat ćete se s jakom reakcijom (negativno ili pozitivno). Oboje imaju vrlo posebne rječnike. Fieri sve opisuje u smislu Flavortown. Ne može samo reći da voli nešto; To je da “samo kung fu’d moj nepce, dude.” Ramsajov žargon je šaren na vrlo različit način – onaj koji uključuje mnoge f-bombe. I obojica vole hamburgere (duh), ali prakticiraju različite stilove kuhanja.

Momak v Ramsay Burger Cook Off

John Komar

S obzirom na sve čudnovate kreacije koje je tijekom godina konzumirao na DDD-u, s iznenađenjem dolazi da je Fierin hamburger pomalo lud. Njegov je punjen slaninom, chorizom, crvenim lukom i švicarskim sirom. Za usporedbu, Ramsajin hamburger prvo se čini dosadnim. Njegov “savršen” hamburger je na žaru s cheddarom, prženim pecivo, nekim mayom, zelenom salatom, rajčicom i lukom na žaru. Evo kako su se dva složila:

Momak v Ramsay Burger Cook Off

John Komar

Guy Fieri

To nije nešto što želite učiniti za publiku. Njegov recept zahtijeva sastojke tona (19!) I zahtijeva puno vremena. Trebate kuhati chorizo ​​i slaninu, napraviti ketchup, a zatim stvari, kajanje i ispeći hamburgere.

Chorizo ​​punjenje zvuči nevjerojatno, ali okus je nadjačao sve mljeveni mljeveno meso. (Svaki patty ima oko pola kilograma.) Kopar u ketchupu polarizirao je. Mnogi ispitivači okusa podnijeli su problem s tim. Ja, osobno, nisam volio pola sata koji je bio potreban da bi se upijao.

Moj najveći problem s Fierinom receptom je da on ne odgađa stvarni hamburger. Nakon što ih popuni, samo ih baca u vruću posudu. Nema soli ili papra. Iako je unutra bilo toliko toga, hamburger je kao cjelina okusio prilično običan.

Momak v Ramsay Burger Cook Off

John Komar

Gordon Ramsay

Recimo Gordon Ramsay bio je nešto teže shvatiti jer nije bilo stvarnih količina sastojaka ili uputa za odlazak. Mi smo se potpuno oslanjali na njegov segment na Good Morning America.

Ne šokantno, Ramsayova preferencija govedine je malo ljubiteljica. Preporučuje bacanje mljevenog mesa u smjesu zajedno s nekim jajašima (sve vezati zajedno). Nažalost, mesar Whole Foods nasmijao se nas kao kad smo tražili četvrtinu kilograma nasjeckanog grudnjaka. Znači, samo smo koristili chuck. Također želi da se večer sanjate na hamburger, što nismo učinili.

Slijedili smo njegovo vodstvo sa svime ostalima i sveukupno, zadovoljni smo time koliko je proces jednostavan. Njegova tajna za grickanje najboljih hamburgera je prženje patties s maslacem. Kao i ti bi Turska zahvalnosti.

Još jedna velika odbojka: Sve je sve agresivno. Posadite hamburger prije i poslije kuhanja. Začinite rajčice koje stavite na hamburger. Čak i sezoni buns!

Momak v Ramsay Burger Cook Off

John Komar

Presuda

Ramsay pobjeđuje. U ovom slučaju, jednostavna je najbolja. Začinjavanje svake komponente učinilo je ogromnu razliku u cjelini. Njegova je bila epitom onoga što biste mislili da bi hamburger trebao izgledati. Da budu pošteni, neki su ljudi voljeli Fierina, čak i bez završnog začina. No, jednostavnost Ramsaya još uvijek nadjačava pizazz punjene verzije zvijezde Food Network.

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite aplikaciju Delish.

Loading...