Kolač od špageta i mesnatog mesa je najluđi (i najfinije) način posluživanja tjestenine

PUSTITE RECEPT OVDJE.

Postoje neke namirnice koje nikada ne izrastu, a visoko na tom popisu su špageti i mesne kugle. Volimo ga onoliko koliko smo imali kad smo imali osam godina. Kao što je zabavno kao slurping rezanci mogu biti, postoje bolji načini za posluživanje klasične talijanske večere. Slučaj u točki: špageti i mesna pita. Lud? Naravno. Ali u komično zabavnom i nevjerojatno ukusnom načinu.

Špageti and Meatball Pie

John Komar

Ovo nije jedan od onih špageta pita gdje su rezani visoki slojevi. Bolje je – zahvaljujući hrskavoj špageti. Izgleda čudno i zamršeno, ali zapravo je povjetarac. Bacajte kuhane špagete s jajima i nekim parmom, a zatim pritisnite tjesteninu što je moguće komplicirano kao u tortu i pecite dok zlatno.

Špageti Meatball Pie

John Komar

Dok je kora pečenje, kolačite neke mesne kuglice i upaljajte ih u marinari na trenutak. Zatim napravite klasičnu mješavinu lazanje ricotta. Pregojite ricotta na pečenu tjesteninu, popunite ga sa što više mesnih okruglica i pokrijte ih sa mozzarellom. U pećnici, rubovi kora će dobiti čak i crispier, meatballs će kuhati i mozzarella će dobiti bubbly i pustoš.

Špageti and Meatball Pie

John Komar

Vjerujte mi, ludost kolača i sve što zahtijeva – izradu špageta i kuhanje mesnih kuglica – potpuno je vrijedno. No, to je također savršen način ponovnog stvaranja preostalih ostataka, ako je sinoć na jelovniku bilo špageta i mesnih okruglica.

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...