Kruh Elvis Banane učinit će vam da se osjećate kao sam kralj

PUSTITE RECEPT OVDJE.

KUPITE OVAJ LOAF PAN: Pyrex Loaf Pan, $ 8; amazon.com.

Elvis Presley bio je ludi genij – ne samo u smislu glazbe već iu svijetu hrane! Tko bi još pomislio na uparivanje banana s maslacem od kikirikija i slanina. PB, sigurna, ali slanina? Muškarac je bio ispred vremena, a ovdje u Delishu, samo se upadamo.

Elvis Banana Bread

Jonathan Boulton

Nema uvrede kralju, ali nisam ni jedan za sendviče banana (za koji se kaže da je bio njegov šareni snack). Kombinacija slatkastog kruha i slankastih kriški banana jednostavno se ne ukazuje na mene … čak i ako je uključen Skippy (moj zamjenik). Ja sam, međutim, uvijek dolje za kruh banana. Dakle, za moj prvi recept koji je inspirirao Elvis, bacila sam sirove bobonove, maslac od kikirikija i maslac od kikirikija u neki kruh banana i nadali se najboljem.

Elvis Banana Bread

Jonathan Boulton

Ne sjećam se kad su ljudi u kuhinji Delish tako ludi zbog mirisa nečega što je pečeno u pećnici. I, ne ponizno hvalisanje, napravimo Mnogo strašnih stvari. Međutim, kada se dimljeni izliječiti meso susreće slatku bananu, aroma je ludo opojna. Što je još važnije, ukusno je nevjerojatno. Slanog slanina balansira bogatstvo maslaca od kikirikija i slatkoću od banana. Također dodaje lijepo krckanje na vrhu. Elvis bi sigurno odobrio.

Elvis Banana Bread

Jonathan Boulton

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Preuzmite Delish aplikaciju danas.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...