Naša napitka lazanja pogađa cijeli izbornik maslina

Prošli tjedan, moj suradnik Rheanna je proveo više od 8 sati u maslinovom vrtu koristeći Nikada ne prestaje prolaz pasa. Kad sam je pitao što bismo trebali pokušati stvoriti u Delishovoj kuhinji, odgovor nije bio ništa što je zapravo pojela, kao što su rigatoni s pet marinara (WHAT !?) ili pappardelle s Asiago češnjaka. Njezina preporuka: pržena lazanja.

prženi Lasagna

Chelsea Lupkin

Baš kao što ste vjerojatno trenutno, bio sam skeptičan. Onda mi je Rheanna poslao sliku hrskavih zlatnih lazanja koje su stajale na krevetu umaka. Od kada bi mogla lasagna stajati?! Prodana sam. Tako je bila i tzv. Lasagna hater u uredu kada je pokušala moju verziju dva dana kasnije.

prženi Lasagna

Chelsea Lupkin

Osim što si ti SLJEDEĆE LASAGNE, proces za prženu lazu nije previše lud. Evo kako to učiniti:

prženi Lasagna

Chelsea Lupkin

Napravite brzo i tradicionalno punjenje ricotta i širite je na prethuljene lazanje rezanci. Onda posipajte mozzarella na vrhu preklopiti (ne roll) svaki rezanac nekoliko puta stvoriti zgodan džep. Prebacite kvadrate u podmazanu posudu i zamrznite oko 30 minuta. Zamrzivač će spriječiti raspadanje valjaka kasnije.

prženi Lasagna

Chelsea Lupkin

Jednom kad su lazanje kvadrati lijepi i čvrsti, vrijeme je za izvučivanje. Znaš bušilicu: brašno, jaja i mrvice, baš kao i za piletinu.

prženi Lasagna

Chelsea Lupkin

Posljednji i posljednji korak (prije proždiranja) je prženje. Nemojte se zastrašiti. Govorimo o brzoj plitkoj peći, a ne o situaciji s dubokim prženjem. Držite svoje ulje vruće preko srednje topline, kuhajte lazanje u serijama i to će biti gotov prije nego što to znate.

prženi Lasagna

Chelsea Lupkin

Maslinov vrt skoči s njihovom “lasagna fritta” marinom, a zatim ga stavlja preko kreveta alfredo umakom. Vi ste dobro svjesni naše alfredo opsjednutosti u ovom trenutku, ali iznenađujuće kremasti bijeli umak se činilo nepotrebnim ovdje – marinara je bilo puno. Budući da su hrskavi zlatni kvadrati toliko zamišljeni, zašto se gnjavi vilicama i noževima?

PUSTITE RECEPT OVDJE.

PIN ZA GUBITAK

prženi Lasagna Pinterest


Slijedite Delish on Instagram.

Loading...