Nema više odluke između Burrito i Quesadilla. Quesarito omogućuje da imate oboje

PUSTITE RECEPT OVDJE.

Burrito ili quesadilla? Bilo da ste kod kuće ili kod svoje omiljene meksičke zajednice, borba za odabir je stvarna. S jedne strane, burrito je punjen toliko više – meso, sir, rižino grah, nazovite ga. S druge strane, nema ničega kao što je stvarno jadna dilla. Taco Bellov quesarito nas je naučio da ne morate birati.

Quesarito

John Komar

Puno odricanje od odgovornosti: Baš kao i vrhovni crunchwrap i AM crunchwrap, nikada nisam naredio (ili pokušao) “pravi” quesarito. Čuo sam samo o tome, zamišljao sam kako je nevjerojatna mogla okusiti i napraviti sam sebe. Na sljedećem izletu možda ću pogoditi lanac brzog hrane kako bih usporedio bilješke. Ali sve do tada, ja ću se kotrljati svojim burritosima quesadilla kod kuće, puno hvala.

Quesarito

John Komar

Srećom, stvaranje quesarito teško je bilo teže nego stvaranje quesadilla ili burrito. Stoga isplata je ogromna. Najprije ćete poželjeti da je vaš fixin spreman. Kuhajte govedinu s uobičajenom Tex-Mex trifecta začina (kumin, čili prah i paprika). Zatim popušite neku kuhanu bijelu rižu s limunovim sokom i korijandrom. Također je poticano, ali nije potrebno: kiselo vrhnje i ribani nacho.

Quesarito

John Komar

Držite quesadilla, koja će u konačnici biti vaš burrito’s tortilla, jednostavna. Cheddar sir je sve što vam treba tamo. Ali, možda još važnije, vrlo ćete lagano kuhati quesadilla. Kada se sir rastopi, izvucite je iz posude i doći do preljeva i valjanja. Sada nije vrijeme za hrskavu tortilu. Kada je vrijeme za učitavanje na preljevima, vježbajte neko ograničenje. Postupak valjanja bit će lakše.

Quesarito

John Komar

Jednom sastavljen, tehnički ste spremni jesti. Ali, ako vam se sviđa crunchy zlatna tortilla u vašem quesadilla (ja!), Sada je vrijeme da stvari hrskav. Zero presuda ako odmah rušite quesarito ipak.

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...