Ova kolača od sladoleda s cukuljinom od cigle dokazuje da ovaj žito ima još bolju ulogu odraslih

Upozorenje: ovaj neustrašivo ukusni kolač od sladoleda će uzrokovati da napravite neke prilično čudne stvari. Možda se nađete za doručak ili pjevanje na vašem tanjuru, što se može dogoditi u našoj testnoj kuhinji (bez presude). Kao što bi naš redatelj web sitea rekao, “To je glupo dobro.”

slika

Chelsea Lupkin

Nakon što probate CT Crunch koru, shvatit ćete. To je revolucionarno i pitam se što drugi žitarica možemo slomiti u mastan kora. (Iako sam prilično siguran, ludi kvadrati uvijek će vladati nadmoćnim – jer cimet šećer.) Da biste to postigli, trebate apsolutno nulu tehniku ​​ili vještine. Ako imate procesor za hranu, u roku od nekoliko sekundi možete prekinuti hrskavu žitaricu u fine mrvice. Ali ako ne, ili samo želite iskoristiti neku agresiju, vrlo je zadovoljavajuće da pogađate i zgnječite žitarice valjakom ili rukama.

slika

Chelsea Lupkin

Što se tiče sladoleda, molimo imajte na umu da ovo kolač nije mjesto za probati trendy i skupi zanatski pint. Učinite ono malo mladog što biste učinili i dobijete veliki galon obične vanilije. Kombinacija Cinnamon Toast Crunch, sladoleda vanilije i dulce de leche savršena je. Nemojte propustiti savršenstvo.

Dobiti recept.

Loading...