Ovaj Double Dare-Inspired Slime Cake govori svakoj 90-ih Kid’s Soul

Kad je Nickelodeon najavio da će se uskrsnuti Double Dare– šezdesetih godina prošlog stoljeća, koje su se dvije obitelji međusobno udaljile, u testu znanja o trivijalnosti i običnoj sposobnosti da traže narančaste zastave usred galona neonskog zelenog mulja – Internet je eksplodirao. Odmah je postala tema u trendu na Facebooku, iako će se sama emisija vratiti za jednu noć, a samo jednu noć: petak, 22. srpnja.

Emisija se vraća kako bi proslavila svoju 30. godišnjicu, vraćajući se domaćina Marc Summersa, a drugu noć San Diega Comic-Cona pokrivala je u većini nostalgičnom (i slatkom) načinu. Iako je sama emisija totalni povratak, način na koji se emitira je potpuno 2016. Umjesto da se emitira na televiziji, možete ga uhvatiti uživo na Facebook stranici Splat. Tok započinje u 9:30 ujutro. PST, što znači nešto kasnije ugađanje (12:30 ujutro) za vas East Coasters.

Za one od nas čiji su snovi o sukobu bili prekinuti, nemojte se bojati: još uvijek postoji način da dobijete svoj Gak. U počast ikonskom showu stvorili smo zelenu tortu Slime. To je riff na klasičnom “Green Slime” rođendanskom tortu Časopis Nickelodeon (još jedan hit koji bismo željeli vidjeti uskrsnuće).

zarez Slime Cake

Jonathan Boulton

Ovaj kolač najbolje se poslužuje golim, ostavljajući vašem častu gostu željeni posao “sliming” tortu sa svojim pršutom vanilije puding. Otkrili smo da upotreba ravnomjernog zelenog i neonskog zelenog bojanja hrane dobiva najsjajnija, ’90s Nickelodeon sluz, ali u prstima, koristeći 18-20 kapi bilo koje boje će učiniti. Osim toga, ljudi će imati puno previše zabave stvaranje nered kako bi se brinula je li boja savršena utakmica Pantone.

Dvostruko Dare cake

Jonathan Boulton

Kao što ste možda primijetili, nismo mogli odoljeti da sakrijemo narančastu zastavu u tortu, u konačnom klimanju pokazu. Uostalom, što je Double Dare bez prljavštine ruku? Ako odlučite učiniti isto, pretvarajući svoj desert u pogačicu, nemojte peći zastavu u tortu; samo ga stavite između dva sloja, ostavljajući ga zamrzavanjem mulkvice na mjestu.

Dvostruko Dare cake

Jonathan Boulton

Također, ako ste znatiželjni gdje smo dobili našu zastavu, otišli smo sve DIY, i samo izrezati trokut iz vinil stolnjak. Iza lako.

Što čekaš?! Ovo je jedan fizički izazov nitko se ne može oduprijeti – čak i ako ne dobijete Yamaha tipkovnicu ili putovanje u Orlando, FL.

Dobijte recept ovdje.

Priključite je za kasnije:

slika

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...