Ove Bloody Mary Bombe pretvoriti brunch u stranku

Dobijte recept ovdje.

Nitko se ne osjeća neutralno u odnosu na Krvavu Mariju. Ako ponudite nekoga, svatko će prolaziti na pola svoja sjedišta, spremni za utrku za čašom, ili će se baciti na nos, gledajući vas kao da ste im ružno nazvali.

Nema srednjeg tla – osim ako ne poslužite ove jednobojne grickalice, inspirirane bombonima od rajčice za obiteljske svježe obroke.

One su jednostavne za napraviti: Večer prije nego što ste domaćin brunch-a ili bilo koje zabave, stvarno ubodite rajčicu s vilicom ili čačkalicom, a zatim ih popite na čačkalice s komadom celera i stavite ih u plitku zdjelu ili Tupperware spremniku. Pomiješajte neke od osnovnih elemenata krvi Marije (Worcestershire, vrući umak, limun papar i cijelu vodku) i prelijte ih nad tim rajčicama i zelenim mrvicama.

slika

Ethan Calabrese

Pokrijte i držite u hladnjaku nekoliko sati – čak i dvoje, ako ste potpuno zaboravili na svoje velike planove za ljepljivu slavu rajčice ili preko noći. Zatim, dok kuhate doručak, pržite nekoliko dodatnih komadića slanine kao završni dodir svakom ražnjem.

slika

Ethan Calabrese

To je vrsta snacka koji će čak i mrzitelji Krvave Marije pristajati, samo da budu dobri – i za nekoliko sekundi, započeti uhvatiti čačkalicu nakon čačkalice, okrećući aplikaciju u puni obrok, i prije nego što vaš Crescent Roll Casserole čak izađe iz pećnica.

Nakon što ste ih pokušali, možete se piti s pićem koja ulijeva mogućnosti. Ako je to slučaj, ovdje smo za vas: Pokušajte sljedeće bombonijere, a zatim pina colada ananas, i idite s buckwild s vodka-natopljen Twizzlers ili Sour Patch Kids.

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...