Ove tikvice Enchiladas su tako prokleto dobre

PUSTITE RECEPT OVDJE.

Pretvorili smo tikvice u mnoge lude stvari: ravioli! Lazanje roll-up! Čips! A sada imamo još jednu dodati na popis: Enchiladas! Znam, zvuči ludo, svi čitatelji vani koji ne traže stalno niske razine ugljikohidrata vjerojatno se pitaju tko bi u paklu trebao pod tortu tortu za tikvice. Osjećam te, ali ovo glupo radi dobro.

slika

Chelsea Lupkin

Izigrati je da koristite Y-oblikovani povrtnjak za uklanjanje širokih – tankih stripova tikvica. Ne samo da želite početi na cijeloj tikvica; oboriti ga po duljini, a zatim ukloniti trake. Ovo su vaše tortile. Zatim ih iscijedite na papirnatim ručnicima; Što više vlage koju oslobodite, to će biti bolje od vaših enchilada.

slika

Jonathan Boulton

Da biste ih zakotrili, stavite tri trake od tikvica vodoravno, a zatim s vrhom izbora: odabrao sam super-jednostavnu piletnu mješavinu luk, češnjak, meksički začin, umak od enchilada i sok od limete, ali mljeveno ili mljeveno govedine, škampi , ili će svi sir djelovati. Vrh s više enchilada umaka i sira i peći dok sir nije pekmez i tikvice su nježni. TBH ne ostavljajte više od 20 minuta u pećnici; tikvice su rezane tako tanke, u osnovi je već natječaj.

slika

Chelsea Lupkin

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...