Ovo kolač od Donut je najbolji od oba slavna svijeta

Ovaj ružičasto glazirani zaljubljenik izgleda poput ogromne krafne jagode, ali ima okus poput kolača. Razgovarajte o najboljim dvama zadivljujućim svjetovima. Bio bi ikad omiljeni deserter Homera Simpsona i uskoro će biti tvoja.

slika

Chelsea Lupkin

Da bi stvari bile jednostavne, uklonio sam kolač. Možete napraviti vaniličnu tortu od nule, ali prebacivanje rastopljenog maslaca za biljno ulje i dodavanje kiselog vrhnja stvarno pretvara boxed sastojak za pečenje u nešto što okusa domaće. Nitko ne mora znati o pomoći koja je došla od gospođe Betty Crocker.

slika

Chelsea Lupkin

Za glazuru ipak, konzervirano glazura neće učiniti. Srećom, glazura od jagode od sira ne može biti lakša. Prvo, pomiješate jagode. To je tajna nevjerojatne ružičaste boje! Osim toga, dodaje svježi okus na svaki ugriz. Pire od bobičastog voća se zatim bacaju u šećer od vrhnja i šećera, jer mislimo da je dodavanje vrhnja kreme na glazuru uvijek dobra ideja. Rezultat je malo tangy, jako slatko i savršeno.

slika

Chelsea Lupkin

Ispraznite posudu i napunite pečenje! Ovo će biti vaš go-to summer cookout desert. Samo nemojte zaboraviti snimiti sliku prije no što ljudi uđu. Velika duda će nestati prije nego što to znate.

Dobiti recept.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...