Pileći Parm Rigatoni Ispeći okus tako dobro Nećete se brinuti To uistinu nije talijanski

Ovo Pileći Parm Rigatoni Pečenje je u osnovi ugljikohidratno ekvivalent Ryan Goslinga Bilježnica: Znate da je sve u redu za vas, a vaša majka vjerojatno ne bi odobrila (osobito ako je ona stara škola, po knjigama talijanski kuhar), ali ne možete se zaljubiti u to.

Da ne spominjem da je to samo prava količina cheesy, kao Gos lik u Nicholas Sparks trzaj.

Piletina Parm Rigatoni Bake

Chelsea Lupkin

Sam po sebi, piletina Parmesan je nevjerojatna – potpuno subjektivna izjava koja se jasno slaže s ostatkom svijeta, s obzirom na to kako su pretraživanja za jelo stalno popeli od 2005., prema podatcima Google Trends. Ima pravu mješavinu slanih, ukusnih, sireva i jadnika, a najbolji dio je twirling one rezanci samo kako bi dobili savršeni zalogaj: rezanci, umak, sir i piletina. Način na koji ljudi rave o tom ‘savršenom ugriza’ doveli su da razbijemo nekoliko pravila – naime, zamjenjujući špagete za čuti (i više ugristi veličine) rigatoni – stvarajući slojeviti obrok koji je jednako lako kao lijevanje, miješanje i pečenje.

Piletina Parm Rigatoni Bake

Chelsea Lupkin

Rezanje piletine u 1-inčni nuggets znači da trošite manje vremena stajati iznad tava, prodajući pileće prsa, neprestano se pitate hoćete li samo otvoriti otvoren (jer doista, ne bi li ih trebalo kuhati do sada ?!) , Te male bebe pržite u nekoliko minuta; ako se hranjenje počinje prebrzo potamnjeti, smanjite toplinu od srednje do srednje niske ili sve do niske, ako je stvarno cvrčanje.

Piletina Parm Rigatoni Bake

Chelsea Lupkin

Kao što piletina kuha, kuhati tjesteninu, kuhati ga samo dok je al dente, jer se vraća natrag u pećnici za peći nekoliko minuta duže. Bacite se samo dovoljno dugo da se sirovi rastopi, a zatim okupite vojnike – ako ih miris sirujućeg sira ne mami već na stol za večeru.

Dobiti recept.

FSlijedite Delish on Instagram.

Loading...