Pozornost svih čudovišta kolačića! Ovo svijetlo plavo kokice su za vas

PUSTITE RECEPT OVDJE.

KUPITE GOOGLY CANDY EYE: Wilton Candy Eyeballs, 5 $; amazon.com.

Mislim da je nemoguće da bilo tko zapravo ne voli kolačiće. Uvjeren sam da neki ljudi samo prakticiraju bolje samokontrolu nego Cookie Monster. Ali ovaj kokica čini kontrolu dijela teško. Slatko je, malo slano, hrskavo i sladak, i donosi plavu kozu očiju u sve nas.

Kolačić Monster Popcorn

Jonathan Boulton

Ne samo da će djeca odobriti jesti živahni zalogaj, oni će vam htjeti pomoći da to napravite. Molim vas, dobrodošlicu pomažite malim rukama Velika zdjela plave kokice koju vidite na gornjem videu napravio je u potpunosti tim od četiri osmogodišnjaka. Bio sam samo tamo do mikrovalne pećnice (za iskakanje kokica) i obrisati plave posljedice.

Kolačić Monster Popcorn

Jonathan Boulton

Proces počinje s iskakanjem kokica. Ako želite pop svoj na stovetop, više snage za vas. Kako bi se sami rezervirala jela, preporučujem da se ide s mikrovalnim vrećicom. Kad popcorn bude spreman, morate otopiti neke čips od bijelog čokolade (opet, mikrovalna pećnica je vaš prijatelj) i obojite je plavom bojom. Ulijte čokoladu u kokice i promiješajte pomoću lopatice. Iako se jednom čokolada ohladila, dobro je koristiti ruke kako biste lakše ukrutili kokice.

Kolačići i googly eyes dolaze sljedeći. Odbacite sada plavu popcorn na ogromnu ladicu (ili par manjih) i na vrhu s mini čokoladnim kolačićima, mini Oreosima i bombonijskim očima. Izgledat će kao da desetak malih čudovišta kolačića zuri u vas. Popcorn bi trebao hladiti u hladnjaku oko 20 minuta ili tako. Želiš da bijela čokolada stvarno bude postavljena, ali ne želiš da kokuc izgubi škrinju.

Kolačić Monster Popcorn

Jonathan Boulton

Budi oprezan. Za jednu minutu imate ogromnu zdjelu kokice od keksi, sljedeći je sve nestalo. Samo potražite krive plave ruke.

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Preuzmite aplikaciju Delish.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...