Tajna za pečenje savršenih hamburgera koje nitko ne priča

Hamburgeri i vrući psi izgledaju kao da ne bacaju na roštilj tijekom ljetnih piknika i roštilja, ali hamburgeri su zapravo … nekako lako zabrljati. Mogu se pretjerano kuhati, pretrpjeti ili se sušiti na suhom mjestu ako gospodar roštilja ne obraća pozornost. Evo tri tajne za savršeno izjednačavanje svaki put.

1. Savršite svoj otisak prsta.

Ne, to nije priča o starije žene koja je važna za pritisak otiska prstiju u vaš hamburger. Nemojte preskočiti ovaj korak! Kao što meso kuha, pita se smanjuje, tako da će to pomoći da zadrži svoj oblik i osigurati čak i kuhanje.

slika

Parker Feierbach

2. Nabavite roštilj HOT.

Ne želite da vaši hamburgeri dodiruju grudice dok se ne smokin ‘hot (slow-cooked burgers = no thanks). Zagrijte roštilj na visoku i izbacite ulje – trebat će vam za četkanje na rešetkama za roštiljanje i izravno prljavštine kako biste spriječili nanošenje i dodali još jedan sloj okusa.

KUPI SADA 16 “Long Grill Spatula, 14,90 dolara, amazon.com

slika

Allie Folino i Rijuta Agarwal

3. Slijedite pravilo od 3 minuta.

Za srednje rijetke hamburgere, kuhajte 3 minute, a zatim lagano kuhajte i kuhajte još 3 minute prije prelaska sa sirom i prekrivajući roštilj da se otopi. (Ne upotrebljavajte sira? Kuhajte 4 minute nakon okretanja.)

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...