Anne Burrell Braised Short Ribs

Anne Burrell lassan főzött pályázati rövid bordái biztos módon élvezhetik a nyaraló vendégeit.

Lásd még Anne Burrell-t Egy étterem szakács titkai az Élelmiszer Hálózaton.

Hozamok:

8

Hozzávalók
6
csontos rövid bordák
extra szűz olívaolaj
1
nagy spanyol hagyma
2
bordák zeller
2
sárgarépa
2
gerezd fokhagymát
1 1/2 c.
paradicsom szósz
2 c.
bőséges vörösbor
2 c.
víz
1
csapat friss kakukkfű
2
babérlevél
Útvonal
  1. Minden egyes rövid réteget nagyvonalúan sózzon. Egy serpenyővel elég nagy ahhoz, hogy befogadja az összes húst és zöldséget, kabátoljon olívaolajjal és tegye meg a magas hőt. Adja hozzá a rövid bordákat a serpenyőbe és barna nagyon jól, kb. 2-3 perc oldalanként. Ne töltse túl a serpenyőt. Ha szükséges, főzzük a tételeket.
  2. Melegítsük elő a sütőt 375 fokkal.
  3. Míg a rövid bordák barnulnak, pörköljenek az összes zöldséget és fokhagymát az élelmiszer-feldolgozóban, amíg durva pasztát képeznek. Ha a rövid bordák mindegyik oldalán nagyon barna, távolítsa el őket a serpenyőből. Cserélje ki a zsírt, töltse le ugyanazt a serpenyõt friss olajjal, és adjon hozzá pörkölt zöldséget.
  4. A zöldségeket sóval és barna színűvé tegye, amíg nagyon sötétek maradnak, és a tányér fenekére kb. 5-7 perc alatt keletkezik a kéreg. Kaparjuk le a kéreget, és hagyjuk reformálni. Húzza újra a kéreget, és adj hozzá a paradicsompürét. Barna a paradicsompürét 4-5 percig. Adjuk hozzá a borhoz és kaparjuk le a serpenyő alját. Engedje le a hőt, ha a dolgok elkezdenek égni, majd csökkentse a keveréket felére.
  5. Tegye vissza a rövid bordákat a serpenyőbe, és adj hozzá két csésze vizet, vagy addig, amíg a víz már csak lefedte a húst. Add hozzá a kakukkfűcsomót és a babérlevéleket. Fedjük le a serpenyőt és helyezzük a kemencébe 3 órán keresztül. Ellenőrizze rendszeresen a sütési folyamatot és adjunk hozzá több vizet, ha szükséges. Fordítsa a bordákat félig a sütési idő alatt. Távolítsa el a fedelet az utolsó 20 percben a főzésről, hogy a dolgok szép és barna színű legyenek, és hagyják csökkenteni a szószot. Ha elkészül, a húsnak nagyon finomnak kell lennie, de nem szabad szétesnie. Tálaljuk a zsíros folyadékkal.

kép

Az Élelmiszer Hálózat jóvoltából

Loading...