Az Olive Garden legnépszerűbb leves receptjét megrepedtük

ELÉRHETŐ VÉTEL.

Az elkötelezett Olive Garden ügyfelek különleges fajta. A menü garnéla scampi, pirított ravioli és a feneketlen saláta (az öltözködés), és a Delish szerkesztői a közelmúltban felfedezték a levest. De egy leves áll a többiek fölé: a Zuppa Toscana.

kép

Ethan Calabrese

Az étterem rendes (és sok az internetes keresésekre is) hivatkozik erre Olive Garden “kolbászleves”, “burgonyaleves” vagy “toszkán leves”. Alsó sor: Az emberek LOVE this friggin “leves. A gazdag, savanyú húsleves és a krémes textúra miatt ez a levél mindig úgy éri el a helyszínt, hogy az ügyfelek számára is helyet kapjon.

kép

Ethan Calabrese

Amikor megpróbáltunk egy copycat verziót készíteni, tudtuk, hogy a fő összetevők magukról eszünk: kelkáposzta, kolbász, burgonya, szalonna. A húsleves apróbb volt, de csirkehúsleves, víz és nehéz krém keverékével mentem. A fokhagyma és a hagyma segíteni tudta ízét, de nincs semmi bonyolult a leves miatt. A legfontosabb az, hogy hagyja, hogy lassú lassú, és lassú egy ideig hagyja, hogy a burgonya megtörni, és segít, hogy a leves szép és keményítő. Nézd meg magadnak, hogy a verem a kedvenceinkkel szemben.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...