“Bulldog” Hot Dogs

Ez a recept kombinálja a krémes káposztát és a füstös chilit, hogy megteremtse a tökéletes forró kutyát.

Hozamok:

6

Hozzávalók
Hot Dogs esetében:
6
all-beef hot dogok
6
hot dog kutyák
Mustár, a kiszolgálásért
Klasszikus krémes kagyló
Real-Deal Chili
Felaprított fehér hagyma
A Classic Creamy Cole Slaw esetében:
1 evőkanál.
dijoni mustár
1 evőkanál.
almaecet
1 evőkanál.
frissen préselt citromlé
1 evőkanál.
cukor
1 tk.
Durva só
1/2 c.
majonéz
1/4 c.
tejföl
1
kis zöld káposzta
2
közepes sárgarépa
1
kis hagymát
Real-Deal Chili esetében:
2
szelet szalonnát
1
hagyma
3
gerezd fokhagymát
2 tbsp.
paprika
1 1/2 ts.
őrölt kömény
1 1/2 ts.
szárított oregánó
1/2 ts.
Cayenne-i bors
1 1/4 tsp.
1/2 ts.
Bors
2 lb.
őrölt marhahús
3 c.
víz
2 tbsp.
finom cornmeal
1 1/2 tbsp.
almabor vagy más ecet
Apróra vágott jalapeno
Vágott hagyma vagy scallion
reszelt Cheddar sajt
Halk ékek
tejföl
Útvonal
  1. Melegítsük fel a palacsintát közepes hőségre. Töltsünk egy közepes serpenyõt háromnegyedre tele vízzel; felforral. Adjunk hozzá forró kutyákat, csökkentsük a hőt, és főzzük, amíg a forró kutyák tönkreteszik és melegítik, körülbelül 6 percig.
  2. A fogó segítségével a forró kutyákat a palacsintának adhatja át. Nyissa ki a zsemleket, és helyezze a belső oldalát le a palacsintára. Főzzük a forró kutyákat és zsemleket, amíg enyhén el nem pároljuk.
  3. A káposzta esetében: Mártva mustár, ecet, citromlé, cukor, só, majonéz és tejföl egy kis tálban. Hűtőszekrényes öltözködés, fedett használatig, vagy akár 2 napig.
  4. Tegyen káposztát, sárgarépát és hagymát (ha szükséges) egy nagy tálban. Öntsük át az öltözködést, és alaposan megmarkoljuk. Hűtsük le, fedjük le mindaddig, amíg a szelíd kezd lágyulni, 1-2 óra. Ha nem használja azonnal, hűtött, fedett, legfeljebb 2 napig. Csak a tálalás előtt dobja újra a csülöket.
  5. A chilipaprika esetében: Egy holland sütőben főzzük szalonnát közepes lángon, amíg barnulni kezdünk, körülbelül 4 percig. Add hagymát és fokhagymát, és főzzük 30 másodpercig. Adjuk hozzá paprika, kömény, oregán, cayenne, só, bors és marhahús. Főzzük, alkalmanként megkeverve, és feltörjük a húst a kanál oldalán, amíg a marhahúst nem főzik, körülbelül 10 percig.
  6. Keverje hozzá vízben, cornmeal és ecet, és forraljuk fel. Csökkentse a főzni és főzzük, alkalmanként kevergetve, amíg a folyadék meg nem sűrül, kb. 20 percig. Lehet, hogy hozzá kell adni egy kis vizet a chili vékonyításához. Tálaljuk forró, körítve a kívánt finomságokkal.
  7. Tálaljuk a hot dogokat a zsemleben, mustárral, káposztával, chilivel és hagymával.

    További vacsora lehetőségeket keres? Nézze meg mi sertéshús receptek, csirke receptek, és burgonya receptek.

<p>Ez a recept kombinálja a krémes káposztát és a füstös chilit, hogy megteremtse a tökéletes forró kutyát.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>“Bulldog” Hot Dogs</strong></p><p>“title =” “Bulldog” Hot Dogs ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f642938ae2c_-_bulldog-hot-dog-recipe-mslo0712-de.jpg?crop=1xw:1.0 XH; Center, top & átméretezés = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Martha Stewart jóvoltából

Loading...