Citrom pound torta

kép

Parker Freiebach

Ez sokkal jobb, mint a Starbuck. Bízz bennünk.

Hozamok:

8
– 10


adag

Felkészülési idő:

0

órák

5

mins

Teljes idő:

1

óra

30

mins

Hozzávalók
A tortán
1/2 c.
(1 db) vaj, lágyítva
1 1/2 c.
kristálycukor
1 evőkanál.
citromfüstöt, plusz még köretet
3
nagy tojásokat, szobahőmérsékleten
1 tk.
tiszta vanília kivonat
2 c.
univerzális liszt
1/2 ts.
szódabikarbóna
1 tk.
sütőpor
1/2 ts.
kóser só
3/4 c.
író
C
A szirupért
1/2 c.
kristálycukor
1/2 c.
citromlé
A mázért
1 c.
porcukor
2 tbsp.
citromlé
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 350 ° -ra. 9 “-es-5” -es kenyérsütő zsírozását főzéses permetezéssel, egy nagy tálban, egy kézzel kevert keverő segítségével, legyőzve a vajat és a cukrot, amíg könnyű és bolyhos, majd hozzáadja a citromot, majd a tojásokat, egyenként, amíg jól kombinálódik. vaníliában.
  2. Egy különálló nagy tálban, lisztet, sütőport, szódabikarbót és sót kevergetünk. Add hozzá a száraz összetevőket váltakozó író, keverés, amíg csak együtt.

  3. Öntsük a tésztát az elkészített serpenyőbe és a sima felületre. Sütjük, amíg egy fogpiszkáló behelyezve a központba tiszta, körülbelül 1 óra. Hagyjuk hűlni 10 percig, majd fordítsunk rá egy hűtőrácsra, hogy teljesen lehűljön.
  4. Szirup készítése: Egy kis serpenyőben alacsony hő hatására, keverje össze a cukrot és a citromlevet, amíg a cukor fel nem oldódik. Spoon citromos szirup felett torta 20 percenként, míg a torta hűtés.
  5. A máz elkészítéséhez: Egy kis tálban keverjük össze a porított cukrot és a citromlevet, majd öntsük át a hűtött süteményt. Szórja át a font süteményt, majd díszítse meg több citrommal.

VÁSÁROLJ MOST Loaf Pan, $ 15, amazon.com

Loading...