Csokoládé-banán puding

A ropogós, vékony csokoládé ostyák kulcsfontosságúak ez a nem sült desszert, amely csokoládé pudingnal és banán szeletekkel van rétegezve

Hozamok:

8

Hozzávalók
2 c.
tejszín
5 oz.
félédes csokoládé, apróra vágva
2 tbsp.
porcukor
26
csokoládé ostyák
3
banán, vékonyan szeletelve hosszában, plusz 1/2 banán, szeletelve körbe
Útvonal
  1. Egy kis serpenyőben tegye közepesre magasra a tejszínt. Távolítsa el a hőtől és adj hozzá csokoládét. Hagyja ülni 5 percet. Add hozzá a cukrász cukrot és a habverőt. Hűtsük le szobahőmérsékletre.
  2. 13. réteg csokoládé-ostya egy 2-quart sütőedényben. Adjunk hozzá félcsokoládé keveréket, majd tetejét hosszanti banán szeletekkel. A tetején további 13 cookie-t és maradék csokoládé keveréket. Fedjük le és hűtsük, amíg a puding nincs beállítva, és a süti türelmes, kb. 2 óra (vagy legfeljebb 1 nap). Top kerek banán szeletekkel és szolgálni.

    Több desszert ötletet keres? Nézze meg házi készítésünket csokoládé csipke receptek, almás pite receptek, és csokoládé torta receptek.

<p>A ropogós, vékony csokoládé ostyák kulcsfontosságúak ez a nem sült desszert, amely csokoládé pudingnal és banán szeletekkel van rétegezve.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Csokoládé-banán puding</strong></p><p>“title =” Csokoládé-banán puding ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64b8ac4280_-_chocolate-banana-pudding-mslo0313-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; Center, top & átméretezés = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Martha Stewart jóvoltából

Loading...