Csokoládé tököt tejalevk

Megérkezett az álmaid hálaadó desszertje.

Hozamok:

8
– 10

Felkészülési idő:

0

órák

25

mins

Teljes idő:

6

órák

25

mins

Hozzávalók
A Cake számára
3
8-oz. blokk krémsajt, puha
1
15-oz. tök pürét
4
nagy tojások
3/4 c.
cukor
1/2 c.
világosbarna cukor
1/4 c.
tejföl
2 tk.
tiszta vanília kivonat
2 tbsp.
univerzális liszt
1 tk.
tök pite fűszer
1/2 ts.
fahéj
1/4 ts.
kóser só
Az Oreo Crust számára
24
egész oreos
6 tbsp.
olvasztott vaj
A kiszolgáláshoz
1/4 c.
félédes csokoládé, olvad
1/4 c.
Karamella
tejszínhab vagy Cool Whip
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 350º-ra, és helyezzünk egy sütőtálcát a sütő közepén.
  2. Sajtkéreg készítése: Egy nagy tálban kézi keverővel vagy állványkeverővel a tányéralvántartó táljával keverjük össze a sajtot sima simítással. Adjunk hozzá süteménypürét, tojást, cukrot, tejfölt, vaníliát, lisztet, sütőtök fűszereket, fahéjat, és adjunk hozzá egy nagy sós sót és ütést, amíg a kombinált és nem csomók maradnak. Félretesz, mellőz.
  3. Készítse a kéreget: Egy nagyméretű Ziploc zsákban vagy egy fém pengével ellátott élelmiszer-feldolgozóhoz szorítsa meg vagy keverje össze az Oreot, amíg finom morzsa nem keletkezik. Töltsünk egy tálba, és öntsünk megolvadt vajat. Keverjük addig, amíg a morzsák teljesen bevont és nedves.
  4. Vegyünk egy 9 “-os rugóformájú serpenyőt főzőpermettel, és nyomjuk az Oreo keveréket a serpenyőbe, és az oldalak felfelé 1/3-át, szorosan csomagoljuk..
  5. Helyezzünk egy rugós serpenyőt egy sütőlapra (ez segít megragadni a vajat, amely a cukorból szivárog, mivel nem előfőzünk), és sütjük, amíg a sajtkenyér kicsit gúnyos a közepén, 1 óra és 1 óra 15 perc.
  6. (A sajtkenyerek hajlamosak megrepedni, ha nem használnak vizes fürdőt, ha nem akarja használni az egyiket, sütni kell az utasítás szerint Ha vízfürdőt szeretne használni, kétszer be kell húzni az edényt alumínium fóliába és helyezzük a sütőedénybe, helyezzük a sütőkemencébe és öntsünk elég forró vizet, hogy félig felfelé tegyük a serpenyőt.
  7. Ha nem használ vízfürdőt: Távolítsa el a serpenyőt a sütőből, és tegyen egy kést a serpenyő belsejéhez, hogy elengedi a sajttorta. Hagyjuk hűlni 1 órát egy drótbetéten, majd hűtsük le, amíg teljesen lehűtjük, legalább 4 óráig és egészen egy éjszakára.
  8. Vízfürdő használatakor: Kapcsolja ki a sütőt, nyissa ki a sütő ajtaját, és hagyja sütni a süteményt 1 órán keresztül. Távolítsa el a serpenyőt a vízről és fólia csomagolását. Hűtsük le a sajttorta, amíg teljesen lehűtjük, legalább 4 órát és egészen egy éjszakára.
  9. Amikor készen áll a kiszolgálásra, szitálja a sajttorta olvasztott csokoládéval és karamellel. Tálaljuk tejszínhabbal vagy Cool Whip-vel, ha szükséges.

kép

Chelsea Lupkin

Loading...