Farkas Sidecar koktél

A Fig Sidecar egy teljesen kellemes üdülési koktél és Beverly Hills Hotel eredeti. A friss szezonális fekete küldetés fügével kevert konyak melegsége tökéletes háló, és nagyon illik az ünnepekhez. A Side Sidecar modern és szezonális csavarja a klasszikus Sidecar-t.

Hozamok:

1

Hozzávalók
2 oz.
fig infused Remy 1738
1 uncia.
Cointreau
1 uncia.
friss citromlevet
citrom csavar
Az ábrázolt fig a Remy 1738 Cognac:
1
fekete küldetés füge
1
palack Remy Martin 1738 konjak
Barna cukorszirup
A fűszeres barna cukor egyszerű szirup:
2 c.
barna cukor
2 c.
víz
3
szegfűszeg
2
fahéjrudacskák
1
vaniliás bab
Útvonal
  1. Adjunk hozzá jeget egy keverőüveghez, és adjunk hozzá minden összetevőt. Rázzuk össze és öntsünk hűtött martiniüvegbe, cukrozott kerettel. Díszítsük meg spirális citrom csavarral.
  2. A Remy 1738 Cognac infúziós figurához: Töltsön be egy 2 literes kőműves edényt a fülekhez. Töltse fel a 2 literes kőműves edényt 90% -os Remy 1738 konjakkal, a fennmaradó 10% -ot Homemade Spiced Brown Sugar egyszerű szirup.
  3. Fedjük le a fedelet, és hűtsük le egy hétig, hogy lehetővé tegyük az ízeket. Törzsön keresztül fűszerkeverék vagy szűrő segítségével távolítsa el a füge, mag vagy üledék. Öntsük a tartályt tiszta üvegre és címkére.
  4. A fűszeres barna cukor egyszerű szirup: Tegyen barna cukrot és vizet közepes méretű serpenyőbe, és forraljuk fel. Csökkentse a hőt a közepes alacsonyra, és adjunk hozzá szegfűszegeket, fahéjas rudakat és osztott vanília babot. Pároljuk további öt percig. Távolítsa el a hőtől és hagyja kihűlni. Törzsön át egy sörtiszt vagy egy szűrőt, hogy eltávolítsa a szegfűszegeket, a fahéjas botokat és a vanília babot. Fedjük le és hűtjük le.

kép

A Hilton Hotels jóvoltából

Loading...