Fekete csirke

A fűszeres dörzsölött csirkemelleket óvatosan sütjük, amíg mahagót nem.

Hozamok:

4

Felkészülési idő:

0

órák

10

mins

Teljes idő:

0

órák

55

mins

Hozzávalók
1 evőkanál.
olivaolaj
1 tk.
paprika
2 tk.
őrölt bors
1 1/2 ts.
Durva só
1 tk.
Cayenne-i bors
1/2 ts.
szárított oregánó
1/2 ts.
száritott kakukkfű
4
csontozott, csontozott csirkemell felét
1
gerezd fokhagymát
Útvonal
  1. Állítson be egy grillezőt közepes magasságú közvetett főzésre. Tisztítsa meg és enyhén olajozza a forró grillet. Egy tálban egyesítsük a paprikát, az őrölt borsot, a sót, a cayenne-t, az oregánt, a kakukkot, a fokhagymát és az olajat; dörzsölje a csirkét.
  2. Grill csirkét, a bőr oldalával lefelé, közvetlenül a hőforráson, amíg a bőr el nem párolódik, kb. 4 percig. Flip csirke; ugorjon a grill hűvös oldalára. Cover grill és főzzük a csirkét addig, amíg főzünk, 35-40 percig. Transzfer egy tálhoz és sátorhoz fóliával. Hagyja, hogy a csirke 10 percig maradjon.

<p>A fűszeres dörzsölött csirkemelleket óvatosan sütjük, amíg mahagót a ropogós külső kéregből el nem fordítanak.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Fekete csirke</strong></p><p>“title =” Fekete csirke ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6411c6bf17_-_blackened-chicken-recipe-mslo0512-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; Center, top & átméretezés = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Martha Stewart jóvoltából

Loading...