Fűszeres-csiszolt csirkecombok

“Én nőttem fel a csirkecombokon” – mondja a Top Chef, az All-Star Tre Wilcox. “Napjainkban zúzott pirospaprikával és csillag-ánizsával szalasztom őket, paradicsommal és vörösborral pároljuk meg őket.”

Hozamok:

4

Főzési idő:

0

órák

40

mins

Teljes idő:

1

óra

45

mins

Hozzávalók
1 1/2 ts.
koriander magok
1/4
star anise pod
1 1/2 ts.
repedt fekete bors
1 1/4 tsp.
zúzott pirospaprika
1 evőkanál.
kóser só
8
húsos csirkecombok
1/4 c.
repceolaj
1
nagy spanyol hagyma
1
nagy póréhagyma
2
szilva paradicsom
3
szálkás kakukkfű
3
szőlő oregán
1 c.
száraz vörösbor
1 evőkanál.
vörösborecet
1 evőkanál.
édesem
Apróra vágott petrezselyem és metélőhagyma
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 350 ° F-ra. Egy kis serpenyőben pirítsuk meg a korianderet, csillagizsant, repedt borsot és apróra vágott borsot mérsékelt hőn, rázva a serpenyőt, amíg illatos, körülbelül 2 percig. Transzfer egy fűszeres darálóhoz és hűtsük le; impulzus, amíg durva földet nem ér. Adjuk hozzá a sót. Dörzsölje a fűszereket a csirke felett.
  2. Egy nagy serpenyőben melegítse az olajat. Add hozzá a csirkét, és főzzük fel a magas hőt, egyszer fordulva, amíg mély arany, 10 percig. Rendezzük el a csirkét egy pörkölő serpenyőben, a bőr felfelé. Töltsük le az olaj nagy részét a serpenyőből, és adjunk hozzá hagymát és póréhagymát. Mérsékelten melegítsük fel, keverjük, amíg lágyul, 5 percig. Adjuk hozzá a paradicsomot, a kakukkfűvet és az oregánt, és főzzük, amíg a paradicsom meg nem kezd megbomlani, 3 percig. Adjuk hozzá a vörösbort, és főzzük, amíg 1/4 csésze alá nem csökkentjük, és 5 percig felkapjuk a serpenyőbe ragadt biteket. Keverje hozzá 1 csésze vizet, és öntsön a keverékbe a pörkölőüstbe.
  3. Fedjük le a serpenyőt fóliával, és kb. 1 órán át pároljuk a csirkét a sütőben, amíg át nem főzünk. Vigye át a csirkét egy tányérra. Szeletelje a mártást egy serpenyőbe. Forraljuk addig, amíg a szósz nem csökken 1 csészébe, 5 percig. Keverjük bele az ecetet és a mézet; tartsd melegen.
  4. Előmelegítsük a brojlert. Hajtsa vissza a csirkét a pörkölőlapra, felfelé a bőrfelülettel, és forralja 8 hüvelyk a hőtől 2 percig, amíg a bőr éles. Megszórjuk a petrezselyemmel és a metélőhagymával. Tálaljuk a csirkét a mártással.

    Több csirke receptet keres? Próbálja ki gyűjteményeinket csirkemell receptek, csirke sütőtök receptek, és recept maradék csirke.

<p>“Én nőttem fel a csirkecombokon” – mondja a Top Chef, az All-Star Tre Wilcox. “Napjainkban zúzott pirospaprikával és csillag-ánizsával szalasztom őket, paradicsommal és vörösborral pároljuk meg őket.”</p><p><b>Recept: </b><b>Fűszeres-csiszolt csirkecombok</b></p><p>“title =” Spice-Rubbed csirkecomb ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6afbbf291a_-_spice-rubbed-chicken-thighs-recipe-fw0511-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh; Center, top & átméretezés = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Fredrika Stjärne

Loading...