Ham és Gruyère hüvelykujj

A finomra aprított sonka és a sajt áthatják ezeket a fogazott, sima kekszeket, amelyeknek egy bónusz kockája van olvadva.

Hozamok:

3


tucat

Hozzávalók
1/2 c.
sótlan vaj
1/2 ts.
Durva só
1 c.
víz
1 c.
univerzális liszt
4
nagy tojások
1/2 ts.
Frissen őrölt bors
1/2 c.
apróra vágott Fekete-erdő sonkát
1 c.
apróra vágott Gruyere sajt
36
kocka Gruyere sajt
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 400 ° C-ra. Hajtsuk fel a vajat, a sót és a vizet egy nagy, nehéz serpenyőbe közepes lángon, alkalmanként megkeverve. Adjunk hozzá lisztet; keverje erőteljesen addig, amíg be nem épül. Folytassuk a főzéshez, keverés közben, amíg a keverék el nem húzódik a serpenyő oldaláról, és egy vékony filmet képez a pohár alján, 1-2 percig. Vegyük le a tűzről; hűtsük le 2 percig.
  2. Tésztát egy nagy tálba; 1 tojást adjon egyszerre, egy fából készült kanállal verte, hogy beilleszkedjen mindegyikhez, mielőtt hozzáadná a következő, kb. 2 percet. Keverje hozzá paprikát, sonkát és aprított sajtot.
  3. Spoon tésztát egy tészta táska felszerelt 1/2-inch csillag hegy. Nem süllyesztett sütőszőnyeggel vagy pergamenpapírral borított sütőlapokon csőrózsák (minden 1 1/2 hüvelyk széles), 2 hüvelyk egymástól. A hüvelykujjjal mélyen behúzza a közepét (hüvelykujj csillapításával megakadályozza, hogy a tésztához tapadjon). Sütjük, forgassuk a lapokat félig, amíg ropogós és arany, 25-30 percig.
  4. Távolítsa el a sütőből; nyomjon meg egy sajt kockát minden egyes behúzásnál. Folytassa a sütést, amíg a sajt meg nem olvad, kb. 10 percig. Tálaljuk melegen.

<p>A finomra aprított sonka és a sajt áthatják ezeket a fogazott, sima kekszeket, amelyeknek egy bónusz kockája van olvadva.</p><p><b>Recept:</b> <b>Ham és Gruyere hüvelykujj</b></p><p>“title =” Ham és Gruy & # x00E8; re Thumbprints ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6a6701e73f_-_ham-gruyere-thumbprints-recipe-mslo1110-xl.jpg?crop=1xw:1.0 XH; Center, top & átméretezés = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Martha Stewart jóvoltából

Loading...