Jack Skellington-Inspired Pumpkin Caramel Pie

Jack Skellington vigyora lezárja az üzletet ezen a gonosz desszerten.

Hozamok:

10


adag

Hozzávalók
1
15-oz. tök pürét
1/4 ts.
1 1/2 ts.
fahéj
1/2 ts.
szerecsendió
1/2 ts.
gyömbér
1
14 oz. édesített sűrített tej
2
nagy tojások
1
dupla torta (vásárolt vagy házi)
1/2 c.
vastag karamell mártással
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 425 fokos fokra.
  2. Közepes-alacsony hőségű közepes méretű serpenyőben keverjük össze a sütőipari pürét, a sót, a fűszereket és az édesített sűrített tejet. Kapcsolja ki a hőt, hagyja hűlni egy percig, és habverővel a tojás. Félretesz, mellőz.
  3. Cserélj fel egy tortát egy 8 “-es tányérlemez aljára, töltsd be a tököt a tetejére, tedd fel a kanál karamell mártást, a kanál vagy a vajkés segítségével finoman forgassátok össze az ízeket, anélkül, hogy teljesen össze lennének. márványozott.)
  4. Fedjük le a pite-t a maradék pite kéreggel, és használjunk késsel a felesleges kéreget a szélek körül. Használjon fogpiszkálót Jack Skellington arcának rajzolásához, majd vágja le éles késsel a kivágást. (Tipp: vágja le a varratokat, mielőtt vágja a száj sorát, és könnyebben szeletelje ezt a szálat.) A kréta szélét krimpeljük.
  5. Süssük 15 percig, majd csökkentsük a sütő hőmérsékletét 350 fokosra, és fedjük le a tetejét alumínium fóliával, így Jack arca csontvázszerű marad, és az élek nem égnek. Sütjük még 38-40 percig. Hűtsük le a tálalás előtt.

Loading...