JELL-O Petárdák

Két réteg világos, bogyóízű zselatin tartalmaz egy keskeny réteg krémes vanília. Ez a klasszikus petrezselyeges pop-játék a nyári grillezéshez tökéletes fogás.

Cal / Serv:
60
Hozamok:

20

Felkészülési idő:

0

órák

45

mins

Teljes idő:

0

órák

45

mins

Hozzávalók
1 c.
forrásban lévő víz
1
csomag JELL-O Berry kék íze zselatin
1
csomag JELL-O Cherry Flavor zselatin
1
boríték KNOX ízesítetlen zselatin
1 c.
tej
3 evőkanál.
cukor
1/2 ts.
vanília
20
Maraschino cseresznye szárakkal
Útvonal
  1. Adjunk hozzá 2/3 csésze forró vizet bogyó zselatin keverék kis tálba; keverjük 2 percig, amíg teljesen fel nem oldódik. Ismételjük meg a cseresznye zselatin keveréket. Menő.
  2. Eközben a közepes tálban kb. 1/4 csésze tejjel megszórjuk az unflavored zselatint; hagyja állni 5 percig. A maradék tejet forraljuk a serpenyőbe. Vegyük le a tűzről; keverjük meg a cukrot és a vaníliát. Adjuk hozzá a sima zselatin keverékhez; amíg a zselatin teljesen fel nem oldódik. Hűtsük le 10 percig.
  3. Spoon bogyó zselatint 20 (1 uncia egyenként) műanyag lövés szemüveg könnyedén permetezett főzés spray, hozzátéve, hogy körülbelül 2 teáskanál minden. Hűtőszekrény 15 percig, vagy amíg be nem áll, de nem szilárd.
  4. Top fel nem tisztított zselatin keverék hozzáadásával körülbelül 2 teáskanál minden csésze. Hűtsük 10 percig. Cserje a cseresznyét, a szár végét, fehér csésze-zselatin rétegbe. Hűtőszekrényben 2 percig.
  5. Fedjük le a cseresznye zselatin, hozzáadásával körülbelül 2 teáskanál minden csésze. Hűtőszekrényben 2 órán keresztül, vagy amíg szilárd. Távolítsa el a csészékből a tálalás előtt.

Zselét Firecrackers

Loading...