Kale és kecske sajt töltött csirkecombokkal

kép

Stacy Adimando

Ki tudta, hogy olyan dekadens is lehet kelettel töltve?

Hozamok:

2

Teljes idő:

0

órák

35

mins

Hozzávalók
1 c.
apróra vágott dino kelevelet (1/2 csomóból), valamint több levél kiszolgálására
2 tk.
friss citromlé (ha szükséges)
1 evőkanál.
plusz 2 tk. extra szűz olívaolaj
kóser só
4
csont nélküli csonthéjas combok
3 oz.
kecske sajt (kb. 8 heaping tsp.)
Fekete bors
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 350 fokra. Közben, közepes tálban, adjunk hozzá apróra vágott keletet. Szitálás citromlével és 2 ts. olívaolaj; szezonban sóval, majd dobálják elosztani.
  2. Vágjon ki nyolc 8 hüvelykes konyhaszálból. Helyezze a csirkecombokat laposra a tiszta munkafelületen, bőröndjével lefelé, és az egyik hosszú oldala felé nézzen. A szezon enyhén sózott. Helyezzünk 2 tk. a kecskesajt függőleges vonal közepén minden csirkecomb. Helyezzünk 2 evőkanál. elkészített kelke függőlegesen lefelé középen minden csirkecomb, amely kecske sajtot.
  3. Egyenként dolgozzon, óvatosan körbetekerje a combokat a rövid végektől, így szinte teljesen lefedi a keletet. A combok mindkét végén összekapcsolódnak a konyhai zsineggel (a zsinegnek legalább 1 hüvelyk távolságra kell lennie a csirke széleitől, hogy megakadályozza a főzés során); csomó biztonságosan, majd vágja el a lógó zsinegdarabokat. A kalács vagy a sajt visszaesett a combokba. A combok külső részeit óvatosan szárítsa meg papírtörülközővel, majd a szezonalitást a sóval és borssal végezze.
  4. Előmelegítsen nagy rozsdamentes serpenyőt közepes magas hőmérsékleten, és add hozzá a maradék 1 evőkanál. olivaolaj. Ha az olaj forró, de még nem dohányzik, óvatosan add hozzá a csirkecombokat a bőrtől egészen a serpenyőig, így rengeteg helyet hagyva minden comb között. Hagyja főzni, amíg a bőr aranybarna, és a comb könnyedén felszabadul a serpenyőből, 3-4 percig. A fogók segítségével forgassuk el az egyes combokat egy-negyed fordulattal, főzzük mindaddig, amíg mindkét oldaluk aranybarna, és könnyedén felszabadítjuk a serpenyőt, 5-6 percet több összeget. Végül a combokat oldja felfelé a nyitott részekkel lefelé a serpenyőbe.
  5. Tegyük át a serpenyőt a sütőbe, és főzzük, amíg a combok visszahúzódnak, amikor megérintünk, és még nem látható rózsaszínű, kb. 10 percig.
  6. Ha szükséges, azonnal távolítsuk el és tegyük fel a friss kelevelet ágyán.

kép

Stacy Adimando

Loading...