Marhahúst keverjünk a Soba Tésztával

Marhahús Stir Fry with Soba Noodles Recipe

Judy Kim

Lásd ya, Seamless.

Hozamok:

4

Felkészülési idő:

0

órák

20

mins

Teljes idő:

0

órák

35

mins

Hozzávalók
8 oz.
soba tészta
növényi olaj
1/2 lb.
zöldbab, vágott és vágott 1 “darab
3 evőkanál.
szója szósz
2 tbsp.
barna cukor
1 evőkanál.
rizsecet
1 tk.
mustárpor
3 evőkanál.
kukoricakeményítő, osztva
1 lb.
szárnyas, vékonyra szeletelve
kóser só
Frissen őrölt fekete bors
2
fokhagymát, darált
1/2 c.
Vágott hagyma
1 evőkanál.
reszelt friss gyömbér
1/2 c.
apróra vágott zöld hagyma
Útvonal
  1. Egy nagy, vízzel megtöltött edényben csésze szalmaburgonyát készítsen a csomagok utasításai szerint. Cserélje le a tésztát, víztározva, és tálba helyezze. Szitáljon növényi olajjal és dobja együtt; félretesz, mellőz. Helyezzünk el hideg vizes tálat jégkockákkal. Főzzük a zöldbabokat szobahúsvízzel 2 percig. Cserélje ki és öblítse le hideg vízzel; átjut a jégfürdőbe.
  2. Eközben egy kis tálban keverje össze szójaszósz, barna cukor, rizs ecet és mustárpor. Egy külön kis tálban keverj össze 2 evőkanál kukoricakeményítőt és 1/4 csésze vizet. Félretesz, mellőz.
  3. Öblítsük le és szárítsuk meg a száraz marhát. Egy keverőedényben sózzuk és borsozzuk a szezont, majd dobjuk a maradék evőkanál kukoricakeményítőt, amíg jól bevonjuk őket. Egy közepes magas hőmennyiségnél egy nagy sütőedényben adjunk hozzá 2 evőkanál növényi olajat. Amikor a serpenyő forró, de nem dohányozni, adjunk hozzá marhahúsot és főzzük 2 percig mindkét oldalon. Főzzünk két adagot, majd helyezzünk át egy lemezt.
  4. Adjunk hozzá 1 teáskanál növényi olajat, hogy pároljuk át közepes és alacsony hőt. Főzzük fokhagymát, hagymát és gyömbért 2 percig. Öntsük szószba, és keverjük el a lecsapolt zöldbabot és a marhahúst; növeli a közepes magas hőmennyiséget. Keverjük a kukoricakeményítő iszapot és öntsük a serpenyőbe. Keverjük össze mindaddig, amíg mindent jól bevonunk és dobjuk a soba tésztával. Transzfer a tálakba és körettel zöldhagymával.
Loading...