Mini Pumpkin Cheesecakes

kép

Sally Quinn

A sütőtök nem csak a torta számára.

Hozamok:

16

Felkészülési idő:

0

órák

20

mins

Teljes idő:

0

órák

45

mins

Hozzávalók
A Crust számára
1 1/4 c.
gingersnap cookie morzsa *
2 tbsp.
kristálycukor
1/4 c.
sózatlan vaj, megolvadt
A kitöltéshez
12 oz.
krémsajt, szobahőmérsékletre lágyítva
1/2 c.
tök püré
1
nagy tojás, valamint 1 nagy tojássárgája
1/2 c.
kristálycukor
1/2 ts.
őrölt fahéj
1 tk.
tök pite fűszer
1 tk.
tiszta vanília kivonat
A Topping
1 c.
vásárolt vagy házi sózott karamell
1/2 c.
pekándió, apróra vágott és pörkölt
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 350 ° -ra. Töltsön be egy 12-számú muffin serpenyőt 12 béléssel és egy második 12 számjegyű muffin serpenyőt 4 béléssel (ez a recept teszi 16). Félretesz, mellőz.
  2. Készítse a kéreget: Keverjük össze a sütit morzsákat, cukrot és vajat közepes tálban, amíg össze nem keveredik. (A keverék vastag, durva és homokos lesz.) Nyomjon egy heverő evőkanálnyi keveréket az egyes betétekbe, ügyelve arra, hogy a kéreg legyen szoros és tömör. Előre sütjük le a kéregeket 5 percig, majd távolítsuk el a sütőből, és tegyük félre.
  3. Töltsd be: Egy nagy tálban kézi keverővel vagy állványkeverővel a habverővel, legyőzni a krémsajtot nagy sebességgel, amíg simán, kb. 1 percig. Közepesen nagy sebességgel, sütőtök, tojás és tojássárgája verte, szükség esetén lehúzza a tál oldalát. Nagy sebességgel, verni a cukor, a fahéj, tököt pite fűszer, és a vanília, amíg össze.
  4. Öntsük egyenletesen minden egyes kéregben, majd sütjük, amíg a pite központok csak kissé csípnek, 18-20 percig. Hagyja, hogy a sajtkenyerek szobahőmérsékleten lehűljenek egy tálcánál. Ha teljesen hűvös, helyezze a serpenyőt hűtőszekrénybe legalább 2 órán keresztül.
  5. Ha egyszer hűtjük, szétkenjük karamellal és körettel díszítjük a pekándiókat, majd szolgáljuk.
Loading...