Orecchiette with Sausage és Kale

Az egyik Michael Symon kedvenc tésztája, ez olyan kiemelkedő összetevőket tartalmaz, amelyek saját magukban tartják az összes csillagot tálban. Közelebb van a 6 percig, de teljesen megéri!

Tól től: Michael Symon öt 5: 5 friss összetevője + 5 perc = 120 fantasztikus vacsora © 2013 Michael Symon és Douglas Trattner Vásárolja meg a könyvet

Hozamok:

4

Teljes idő:

0

órák

5

mins

Hozzávalók
kóser só
1 lb.
friss orecchiette tészta
2 tbsp.
olivaolaj
1/2 lb.
fűszeres olasz kolbászt
4 c.
nagyjából apróra vágott kelevel levelek
1/2 c.
frissen reszelt parmezán sajttal
2 tbsp.
extra szűz olívaolaj
Útvonal
  1. Egy nagyon nagy edényben, forraljuk fel 5 quart vizet és 3 evőkanál sót. Add hozzá a tésztát és főzzük egészen al dente-ig, körülbelül 1 perccel kevesebbet a csomagok irányába. Alkalmanként kevergetni kell a tésztát, hogy ne tapadjon össze. Scoop out és tartalék 1 csésze tészta vízzel, mielőtt a tésztát leöblítené.
  2. Eközben tegye a nagy serpenyőt közepesen magas hőnek. Adjuk hozzá az olívaolajat. Amikor az olaj forró, adjuk hozzá a kolbászt és főzzük, csak alkalmanként keverjük, amíg nagyon jól pirítjuk, körülbelül 4 percig. Adjuk hozzá a káposztát és főzzük 1 percig, folyamatos keverés közben.
  3. Adjuk hozzá a fenntartott tésztavizet, és zsírosítsuk fel a serpenyőt, fából készült kanállal kaparva, hogy felgyülemleljük a pirított tésztát. Adjuk hozzá a főtt tészta a serpenyőbe, kevergetve a tésztát a szószba.
  4. Távolítsuk el a hőtől és keverjük össze a parmezánnal és az extra szűz olívaolajat. Kóstoljuk meg és állítsuk be a fűszerezést, ha szükséges, további parmezánt adunk hozzá. Szolgáljon azonnal.

<p>Az egyik Michael Symon kedvenc tésztája, ez olyan kiemelkedő összetevőket tartalmaz, amelyek saját magukban tartják az összes csillagot tálban. Közelebb van a 6 percig, de teljesen megéri!</p><p>“title =” Orecchiette with Sausage & Kale ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64899bc8fa_-_orechiette-mushrooms-spinach-goat-cheese-ms1013-xlarge.jpg?crop=1xw : 1.0xh; Center, top & átméretezés = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Jennifer May

Loading...